mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Vanessa Wong

  • Vanessa Wong
  • Vanessa Wong
  • Vanessa Wong
  • Vanessa Wong
  • Vanessa Wong
  • Vanessa Wong
  • Vanessa Wong
  • Vanessa Wong

Про себе

Я живу в одному з найбагатолюдніших і найкрасивіших міст світу---Гонконзі. У мене є робота, як і в більшості з вас. Мені також подобається веселитися, як і всім іншим, і я єдиний член Церкви СОД у моїй сім’ї. Мені подобається співати з моїми друзями караоке, дивитися телевізор, ходити в походи і допомагати іншим. 18 місяців свого життя я повністю присвятила служінню людям з Церквою СОД. Хтось може скаже: “Ти б мала провести той час у пошуках роботи і зароблянні грошей, замість того, щоб марнувати свій час”. Та я вирішила служити і допомагати людям відчувати любов нашого Спасителя. То були найщасливіші часи мого життя.

Чому я мормон

Знання про те, що я дитина Бога, й усвідомлення цього впливає на моє життя. Хоча іноді ми можемо почуватися самотніми або навіть безпомічними, Господь завжди на місці, аби допомогти кожному з Його дітей. Я здобула свідчення про Пророка Джозефа Сміта і Книгу Мормона, вірячи Богу і довіряючи Йому, а потім виконуючи Його слова. Мої друзі познайомили мене з Церквою, коли я вчилася в коледжі. Багато друзів намагалися допомогти мені дізнатися більше раніше, але бажання вчитися тривало недовго. Я не хотіла приєднуватися до Церкви заради друзів. Якось я говорила з другом і слухала пісню, яка називалася “Я маю дізнатися, хто я”. Я відчувала спокій і тепло у своєму серці і відчувала, що ми усі одна велика сім’я. Мені сказали, що то Дух Бога. Я хотіла відчувати Дух знову після того вечора, тому почала відвідувати Церкву, щодня особисто вивчати Писання, щоденно молитися і ставити запитання. Я знайшла це тривале відчуття спокою і знаю, що воно прийшло від Бога. Я знаю, що Церква Ісуса Христа відновлена люблячим Богом через сучасного пророка.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я намагаюся бути прикладом для своєї сім’ї, не дуже часто скаржитися і також співчувати іншим. У Церкві я служу в дитячій організації. Вона називається Початкове товариство. Я планую, відвідую і організовую заходи для дітей, аби допомогти їм стати кращими християнами, кращими громадянами і бути майбутніми провідниками у суспільстві. Маю сказати, що я не найкращий учитель, я не навчалася цій професії і не дуже добре розумію, як поводитися з дітьми і навчати їх. Я просто знаю, що, коли намагаюся з усіх сил служити і допомагати, у мене є хороші відчуття і Господь дасть мені усе необхідне для виконання Його волі.