mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Valentin

  • Valentin Marcero
  • Valentin Marcero
  • Valentin Marcero
  • Valentin Marcero
  • Valentin Marcero
  • Valentin Marcero
  • Valentin Marcero
  • Valentin Marcero

Про себе

Я народився у Мексиці, у місті Мехіко. Я народився 14 лютого. Я люблю грати у європейський футбол, а також мені подобається брати участь в інших видах спорту.

Чому я мормон

Я вірю, що Церква є істинною, і це тому, що Бог відновив Свою Церкву на землі в ці останні дні. Я отримав свідчення про це завдяки простому та істинному способу—молитві. Я справді хотів знати істинний стан речей, я отримав свою відповідь, і тому я—мормон.

Особисті історії

Як відвідування церковних богослужінь допомогло вам?

Відвідування Церкви допомогло мені, тому що я можу відчувати, як росте мій дух. Я можу відчувати Святого Духа кожного разу, коли я присутній у Церкві. Те, що кожного разу, я йду та слухаю виступаючих, допомагає мені розуміти все те, що є від Бога, тому що Дух присутній там. Важливим моментом у відвідуванні Церкви є прийняття причастя і я почуваюся благословенним щоразу, коли приймаю його, я відчуваю, як Дух освячує мене. Я дуже вдячний за мій привілей служити моїм братам та сестрам, готуючи та розносячи причастя. Я вдячний за ті покликання, які я маю, щоб служити моїм братам та сестрам. Я відчуваю, що воно призначено більше для мого росту та навчання. Я вдячний за готовність усіх моїх братів та сестер, які звеличують свої покликання шляхом служіння та докладання максимуму зусиль.

Що допомогло вам досягти більшої гармонії у своїй домівці?

Євангелія Ісуса Христа принесла велику гармонію в дім моєї сім’ї. Небесний Батько дав бажання всім нам, щоб вчитися євангелії. Ми не проводили разом багато часу, але зараз ми хочемо бути одне з одним. Всі ми намагаємося не сердити одне одного, ми стараємося зберегти мир в нашому домі. Ми з мамою христилися. Я знаю, що Небесний Батько підготує інших членів моєї родини, щоб вони приєдналися до нас в Церкві як святі останніх днів. Я знаю, що євангелія допомагає об’єднувати сім’ї, а також приносить щастя в їхнє життя. Можуть прийти важкі часи, але з євангелією їх буде легше подолати.

Яким чином ви отримали відповіді на свої молитви?

Багато разів я отримував відповіді на мої молитви. Небесний Батько відповідає на наші молитви. Я знаю, що Він відповідає на молитви. Особливо згадується один випадок. Я попав в біду і пам’ятаю, як став навколішки і почав молитися, щоб знайти вихід, і майже миттєво на мої молитви була дана відповідь. Я зміг повернутися додому до моєї сім’ї… У цій самій молитві я попросив скерування, щоб знати, яким має бути мій наступний крок, і через кілька днів я отримав на неї відповідь,—коли місіонери прийшли до мене додому. Коли я сидів там і слухав, я знав, що мій Небесний Батько послав їх. Я був упевнений, що маю стати мормоном.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я живу за своєю вірою, роблячи все, що в моїх силах, щоб слідувати слову свого Небесного Батька, і також щоб бути більш схожим на Христа й слідувати Духу. Я роблю все можливе, щоб звеличувати мої покликання і вибирати істину.