mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Tessa

  • Tessa Winger
  • Tessa Winger
  • Tessa Winger
  • Tessa Winger
  • Tessa Winger
  • Tessa Winger
  • Tessa Winger
  • Tessa Winger

Про себе

Півтора роки тому я була зайнята тим, що насолоджувалася своїм життям як дружина і мати двох маленьких дітей (3 і 2 роки) і пристосовувалася до нових умов після нашого нещодавнього переїзду до східного узбережжя. Я допомагала навчати дітей у класі дошкільного виховання, який відвідувала моя дочка, і намагалася підтримувати дім у порядку як мати-домогосподарка. Життя було прекрасним! Десь посередині усього цього в мене діагностували четверту стадію лімфоми Ходжкіна. З того часу моє життя закрутилося: прийоми у лікаря, лікування хіміотерапією, але в той же час я прагнула залишатися найкращою дружиною та матір’ю, якою я тільки могла бути. Мені зробили трансплантацію стовбурових клітин і я нарешті досягла ремісії, але для того, щоб у лютому 2012 року в мене діагностували рак знову… Рак повернувся і я борюся проти нього знову, використовуючи останнє найсучасніше лікування. І цього літа мені трансплантують кістковий мозок мого брата. Завдяки Божій підтримці, завдяки членам громади, які були готові посидіти з дітьми, приготувати їжу та молитися, а також завдяки чудовому чоловікові та великій родині і вірі, яка зробила мене міцнішою через мій перший досвід боротьби проти раку дванадцять років тому, я все витримала.

Чому я мормон

Я—мормонка завдяки моїй вірі в Бога і моєму твердому переконанню про важливість сім’ї. Я щиро вірю, що моя сім’я може досягнути щастя та вічного життя через вчення Ісуса Христа. Мормонська церква підтримує це вірування та забезпечує програмами та вченнями, які допомагають моїй родині працювати над тим, щоб досягнути свого повного потенціалу.

Особисті історії

Як відвідування церковних богослужінь допомогло вам?

Відвідування церковних богослужінь допомагає мені бути зосередженою, незважаючи на усю суєту інших днів тижня. Особисті свідчення, які я незмінно чую кожного разу, коли відвідую богослужіння, допомагають побудувати моє власне свідчення і зміцнити мою власну віру.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я живу за своєю вірою, щоденно молячись особисто і з сім’єю. Я навчаю своїх дітей любові, співчуттю та іншим якостям Ісуса Христа. Я намагаюся ставитися до свого ближнього, як, я вірю, робив би Спаситель. Я відвідую богослужіння в неділю та допомагаю навчати дітей віком від 3 до 12 років, що дає мені можливість вивчати та більше розуміти євангелію.