mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Sarah

  • Sarah Gill
  • Sarah Gill
  • Sarah Gill
  • Sarah Gill
  • Sarah Gill
  • Sarah Gill
  • Sarah Gill
  • Sarah Gill

Про себе

Я дуже люблю подорожувати, бувати в нових місцях і знайомитися з новими людьми. Кілька років тому я відвідала Південну Америку і пройшлася дорогою Інків. Я нещодавно вийшла заміж, і тепер мені подобається проводити час, плануючи подорожі з моїм чоловіком. Мені дуже подобається читати і я люблю готувати і пекти. Колись, коли я стану старше, мені б дуже хотілося відкрити свій власний бізнес: мабуть, міні-готель або, може, кондитерську. Я люблю проводити час з моєю родиною, і моя улюблена пора року—це час, коли щороку ми всі їдемо кататися на лижах, якщо час та гроші нам це дозволяють. Окрім своїх хобі, я працюю штатним ІТ спеціалістом у світовій компанії.

Чому я мормон

Я—член Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, тому що я маю справжню віру в Ісуса Христа й Бога. Я вірю, що тут, на землі, ми маємо мету, і що ми можемо жити разом з нашими сім’ями у вічності, після того, як помремо. Те, що я член Церкви, дало мені ціль в житті. Знаючи те, що Бог є, і що Він може втішити і захистити, принесло щастя і спокій в моє життя і в мою родину. Я прочитала Книгу Мормона і молилася про те, чи вона істинна. Через молитву і особисте одкровення я знаю, що вона істинна книга й ще одне свідчення про Ісуса Христа.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я живу вельми нормальним життям, працюю 5 днів на тиждень і приємно проводжу час з друзями та сім’єю. Але щонеділі вранці я відвідую Церкву, і кожного дня я намагаюся читати Книгу Мормона або Біблію і молюся Богу. Мені подобається бути частиною церковної спільноти і я дуже люблю проводити час з іншими членами Церкви. На даний час я веду в місцевому приході Церкви молодіжну програму для дівчаток 12–18 років, яка дозволяє дівчаткам щотижня насолоджуватись духовним натхненням і безпекою.