mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
Орест: Орест Рибіцький, Orest Rybitskyi, Орест Рыбицкий, Рибіцький, Rybitskyi, Рыбицкий, Мормон.

Привіт, мене звуть Орест

Про себе

Так що як написано вгорі,мене звати Орест. Я народився і виріс в прекрасному місті Івано-Франківськ. Зараз я місіонер, а от до моєї місії у мене було багато різних хоббі, найбільше всього я любив займатися фотографією, гуляти різними куточками міста і робити прекрасні фотографії. На цьму я не закінчу і після місії хочу багато подорожувати і продовжувати своє хоббі, це приносило мені багато щастя і миру, але є щось набагато більше що приносить мені ці прекрасні відчуття,це - Євангелія Ісуса Христа яка була відновлена знову на землі. Я дуже вдячний Небесному Батьку що Він дав мені цю можливість, насолоджуватись цими великими і вічними благословеннями які приносить Євангелія в моєму житті. Тепер я дуже щасливий що маю цю можливість ділитися цими прекрасними благословеннями з іншими людьми і допомагати їм дізнаватися про це більше.

Чому я мормон

Краще сказати - чому я член церкви Ісуса Христа святих останніх днів. Тому що я знаю що це єдина істинна і жива церква нашого Господа і Спасителя на всьому лиці землі. Як я знаю це і чому я ток сміливо про це можу заявити, так це тому що Небесний Батько відкрив мені істину про це в молитві через Святого Духа, і те свідчення яке я отримав росте і приносить плоди, які є благословеннями особисто для мене,також моєї сім'ї та людей які мене оточують. Я знаю що завдяки Євангелії Ісуса Христа я можу отримати вічні благословення для себе і своєї сімї, але для цього потрібно докладати зусилля. Суть в тому що істинна церква Ісуса Христа була відновлена майже 200 років тому на землі, всі учення, обряди і благословення зараз доступні кожному, за умови що ми будемо щось робити, любити нашого Бога - Небесного Батька і його сина Ісуса Христа що має на увазі за собою дотримання і шанування всіх заповідей, і також любити наших ближніх, служити їм, допомагати і підтримувати. Я вдячний Небесному Батьку за все це, за Євангелію в моєму житті, мою сімю, моїх друзів,моє життя. Я знаю що сам Спаситель і Викупитель світу, Ісус Христос, Син Бога живого, стоїть за штурвалом цієї церкви, і керує нею в цьому океані нашого земного життя. Я знаю також що кожна людина може знати про це, незалежно від віку, національності,статі. Всі ми можемо спілкуватися з нашим творцем і отримати відповіді на свої молитви. Головне просто довіряти Йому і просуватись вперед.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я просто стараюсь робити те що правильно, те що Небесний Батько просить мене робити, особисто в молитві, через священні писання, живих пророків та апостолів. Я знаю що якщо буду робити це, то зможу бути завжди захищеним і матиму радість і мир які Спаситель обіцяв нам (від Івана 14:27). Я стараюсь бути тим світлом для світу, яким Ісус Христос хоче щоб я був. Ділитися Євангелією і своїм особистим свідченням дуже чудова нагода для мене тому зараз на місії я стараюсь використоввувати її сповна.