mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
Блейк: Ukraine Kyiv Mission, Sponge Bob, Мормон.

Привіт, мене звуть Блейк

Про себе

Я виріс у великій сім'ї, де є шість дітей. Я є найстаршою дитиною у сім'ї і намагаюся бути прикладом для інших. У мене чудові батьки, які навчили мене любити Бога. Я люблю все, що пов'язано з моїм улюбленим мультиплікаційним героєм - Бобом Губко! Насправді, мені взагалі дуже подобаються мультфільми (Avatar the last Air-bender, Jimmy Neutron, Funky Cops, etc.). Також я був членом маршового оркестру університету ім. Бригама Янга. Я граю на єфоніумі (для тих, хто не багато що знає про оркестри, скажу, що це просто маленька труба). А у період маршових сезонів я граю на великій трубі, насправді, дуже великій трубі! Я вивчаю фізику і астрономію. Світ у нас над головами просто величезний. Також я дуже люблю ігри на Nintendo (Mario, Kirby, Pokemon, Donkey Kong, Metroid and of course the Legend of Zelda!). Навіть не намагайтеся викликати мене на двобій у Super Smash brothers!

Чому я мормон

Я виріс у Церкві але це не означає, що я був автоматично наверненим. Я робив це крок за кроком. Вперше я отримав свідчення про істинність Церкви ще будучи маленьким. Один з наших пророків, Гордон Б. Хінклі, пообіцяв, що якщо ми прочитаємо Книгу Мормона від початку до кінця, наші сім'ї стануть більш єдиними. Того року наша сім'я прочитала Книгу Мормона і я добре пам'ятаю як ми дочитували останні сторінки книги. Вони справили на мене велике враження і я пам'ятаю відчуття великої радості, які з'явилися у моєму серці. Пізніше я мав схожі почуття, коли приходив до Церкви, продовжував вивчати писання і молитися до Бога. З роками я навчився по-справжньому покладатися на Господа. Я просто знав, що Церква - істинна. Я відчув силу, яка приходить від життя за євангелією і послуху до Бога. Я не завжди був слухняною дитиною, особливо у підлітковому віці. Служіння на місії дуже сильно наблизило мене до Бога, за що я завжди буду Йому вдячний. Я знаю, що Бог живе. Я знаю, що Ісус Христос наш Спаситель і мій Друг. Він любить нас і хоче, щоб ми були щасливі. Нам тільки треба впустити Його у своє життя і наслідувати Його приклад. Книга Мормона - істинна. Я відчув велику силу, яка приходить через ретельне вивчення цієї книги. Я запрошую всіх читати цю книгу і з молитвою дізнатися чи вона істинна (Мороній 10:3-5). Якщо ви це зробите з щирим серцем, ви отримаєте відповідь від Бога. Це - обіцяння!

Особисті історії

Як Святий Дух вам допомагав?

Святий Дух зробив для мене багато. Я пам'ятаю, коли я був маленьким, моя сім'я вирішила разом прочитати Книгу Мормона. Коли ми прочитали її, я відчував великий мир і спокій. Ці відчуття були від Святого Духа. Святий Дух допомагає нам розпізнавати істину краще, ніж будь-які інші органи чуття. Святий Дух також може втішати мене, коли мені потрібна допомога. Як підліток, я був не дуже слухняною дитиною. Цей непослух призводив до відчуття сорому і провини за мої вчинки. Коли ж я вирішив змінити свої вчинки, я почав почувати себе краще. Це також приходить від Святого Духа. Я дуже вдячний за все, що Святий Дух робить для мене.

Як я живу згідно з моєю вірою

Зараз я служу місіонером в Україні. Ніяка інша справа у моєму житті ще не була такою чудовою і корисною. Я ділюся з усіма посланням, яке ми маємо для всього світу. Це для мене досвід, який змінює моє життя і який би я не проміняв ні на що у світі (навіть на зустріч зі Стівеном Хілінбергом!). До служіння на місії я любив грати на піаніно у філії, яку я відвідував. Я вірю, що музика - це чудовий спосіб поділитися своїми почуттями і любов'ю з іншими, а також спосіб поклоніння Господу. Також я був керівником групи молодих чоловіків, я якими я гарно проводив час разом. Кожного дня я живу за своєю вірою. Бути членом Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів не означає бути ним один раз на тиждень - у неділю. Це щось, що ти робиш щодня. Це не є чимось важким. Пророки показали нам шлях. Нам просто слід вивчати писання, молитися і любити один одного, як Ісус полюбив нас. У кінці-кінців, Він є Той, на кого ми рівняємося. Уявіть, яким би міг стати світ, якби кожна людина намагалася стати подібною до Нього.