mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
Mia : Мормон.

Привіт, мене звуть Mia

Про себе

Я з Коннектикуту. Народилася в Нью-Йорку. Я уклала шлюб з найпрекраснішим з усіх відомих мені чоловіків, і у нас троє чудових дітей.

Чому я мормон

Моя сестра—мормонка. Вона запросила мене відвідати разом з нею церковні збори. Я пам’ятаю, як один чоловік говорив з кафедри, закликаючи інших чоловіків “любити свою дружину, як Ісус любить церкву”. Він почав говорити про вічні сім’ї і те, як усе, чого нас навчає Церква, спрямоване на захист і зміцнення цих стосунків. Я вирішила приєднатися до цієї конфесії, оскільки, якщо чоловік, з яким я одного дня вирішу одружитися, буде навчений цих понять, я буду вдячна і щаслива. Я щаслива.

Особисті історії

Чи не могли б ви розповісти про своє хрищення?

Це дійсно було просто. Зі мною була сестра і я відчувала спокій. У мене не було відповідей на всі запитання, але були відповіді щодо того, що є важливим, і я мала віру в Бога. Я вірила в те, що свого часу решту буде мені відкрито.

Поясніть, будь-ласка, яку роль відіграє у вашому житті молитва?

Молитва допомагає мені пам’ятати, що є найважливішим у житті. Коли я стаю навколішки, щоб помолитися ввечері, в моїх думках вже є простий список того, про що я хочу молитися. Однак я починаю з найважливішого, зокрема дякую Богу за те, що моя сім’я здорова, за Його захист від зла і за те, що всі безпечно повернулися додому і відпочивають у ліжках. На той час, коли я переходжу до інших пунктів зі свого списку, я усвідомлюю, що щойно помолилася про найголовніше і більше мені нічого не треба.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я живу за своєю вірою, служачи іншим і показуючи приклад своїм дітям.