mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Marco

  • Marco Petrollini
  • Marco Petrollini
  • Marco Petrollini
  • Marco Petrollini
  • Marco Petrollini
  • Marco Petrollini
  • Marco Petrollini
  • Marco Petrollini

Про себе

Життя—прекрасний досвід, якщо ви використовуєте все те найкраще, що в ньому є! Я був благословенний одружитися на чудовій жінці. Я—батько чотирьох дітей. Я люблю проводити час зі своєю сім’єю. Я вивчав архітектуру у Римі і працював менеджером проекту на будівництві. Я люблю багато чого робити і це багато чому мене вчить, тому я завжди зайнятий. Я—бджоляр, мені подобається займатися огородництвом та споживати городину! Я люблю природу, а мій дім насправді стоїть посеред гаю. Мені подобається займатися спортом, особливо футболом та баскетболом, і я люблю смачну італійську їжу!

Чому я мормон

Я став членом цієї Церкви у 19 років, хоча знав цю релігію більше 15 років. З самого народження моя мама вчила мене та моїх братів і сестру принципам відновленої євангелії, і ми всі отримали безперечне свідчення про її істинність, коли були маленькими дітьми. Хоча мені довелося пройти деякі випробування перед днем мого навернення, сьогодні я вдячний за всі негаразди, які робили мою віру в Господа Ісуса Христа та мої знання щодо Його відновленої Церкви міцнішими і міцнішими. Як тільки я вирішив поставити Бога на перше місце в моєму житті, дивовижним способом я побачив, як Бог благословляє кожну його сторону. Через те, що я народився католиком в Італії, я знав, що Біблія була словом Бога; я—мормон, тому що я знаю, що Книга Мормона є також словом Бога і що Джозеф Сміт був істинним пророком Бога і майже 200 років тому був покликаний відновити Церкву, яку встановив сам Ісус, коли Він ходив по землі.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я живу за своєю вірою, докладаючи всіх сил, щоб втілювати євангельські принципи за будь-яких обставин. Любити Бога—значить підкорятися Його законам. Ісус вчив простому закону: любіть одне одного. Я намагаюся проявляти свою любов до Бога, люблячи оточуючих мене людей. Євангелія проста: усмішка, допомога нужденним, підтримка тих, хто у біді, вислухати тих, кого не чують, та відвідати тих, хто самотній. Я також намагаюся завжди молитися у моєму серці, щоб мати змогу розрізнити і слідувати шепоту, що йде від Святого Духа. Це щось дуже просте та що сильно змінює моє життя.