mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Lindsey Stirling

  • Lindsey Stirling
  • Lindsey Stirling
  • Lindsey Stirling
  • Lindsey Stirling
  • Lindsey Stirling
  • Lindsey Stirling
  • Lindsey Stirling
  • Lindsey Stirling

Про себе

Усе моє дитинство моя сім’я ледь зводила кінці з кінцями, однак я б не проміняла моє скромне дитинство на будь-що інше. Саме протягом цих років я дізналася, що ножиці і банка фарби можуть перетворити коробки з-під холодильника в космічний пригодницький корабель на Марс, що порвана рожева сукня, яка одягалась всього один раз, може стати бальною сукнею і що поїдання пластівців на підлозі у вітальні з моїм батьком може бути гарною розвагою. Незважаючи на багато заборон, які могли б обмежити мою свободу, саме за ці роки я навчилася мріяти про досягнення великих цілей, старанно працювати і насолоджуватися маленькими простими моментами життя. З тих пір я навчилася грати на скрипці, я відвідувала клас кіно в УБЯ, я поїхала на мормонську місію до Нью-Йорка, закінчила УБЯ за фахом “рекреаційна терапія” і працювала у центрах реабілітації з неблагополучними підлітками. Я почала музичну кар’єру, коли я пішла на шоу “Америка має талант” у 2010 році. Судді та багато інших “фахівців” музичного бізнесу сказали мені, що я не користуватимуся попитом, і що я ніколи не стану виконавицею. Та сама маленька дівчинка, яка робила ракети з коробки, наполегливо продовжувала й продовжує мріяти про великі досягнення. Завдяки youtube я отримала мільйон прихильників по всьому світу. Зараз я музикант-гастролер, і я живу своєю мрією.

Чому я мормон

Був час у моєму житті, коли я втратила всі свої бажання, у мене не було ніякої мети, і я почала себе ненавидіти. Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів стала необхідним світлом в моєму житті, що допомогло мені полюбити себе знову. Я завжди вірила, що Бог має для мене план, але через Писання, через особисті одкровення і через слова сучасного пророка я змогла сама пізнати, що я—дочка Бога, і що Божий план—це план щастя. Це змінило все; я була в змозі виявити свої захоплення, я знову відчула бажання, бажання робити … що-небудь знову, і я знайшла те щастя, яке я забула, що можу відчувати. Я вдячна за Книгу Мормона, і я знаю, що вона істинна. Коли я читаю її, я почуваюся добре, я відчуваю більше миру. Я знайшла відповіді на важливі особисті запитання, і це допомогло мені наблизитися до мого Ісуса Христа. У мирському житті, коли я живу за стандартами Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, я щасливіша і я не можу заперечувати це. Коли “важливі” речі в житті обтяжують мене або лякають мене, я дуже вдячна, що я можу піти до храму, що я можу молитися або читати мої Писання, і я згадую про те, що є дійсно важливим. У світі, де все змінюється, Бог дав нам щось, чого треба міцно триматися; Він не залишив нас тут наодинці.

Як я живу згідно з моєю вірою

Музична індустрія має набір своїх власних норм. Я не можу злічити, скільки разів за лаштунками мені пропонували наркотики або запрошували взяти участь в багатьох інших заходах, які могли зашкодити мені або іншим. Я живу за євангелією кожного дня, коли я приймаю рішення, які допомагають мені залишатися вірною своїм нормам. Я музикант-гастролер, і я люблю, щоб у моєму автобусі, в якому я мандрую, панувала чиста, незалежна від наркотиків, шаноблива і безпечна атмосфера. Я чула страшні історії про гастролерне життя і жахливу трагедію, яка трапилася. Однак, завдяки тому, що для моїх гастролей були встановлені певні норми, у нас не виникає трагедії, і всі ми стали найкращими друзями, які весело проводять час. В якому б куточку світу я не була, я можу знайти Церкву СОД, щоб піти туди в неділю, і де я почуваюся наче вдома.