mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть LEILA MARTINS

  • Leila Martins
  • Leila Martins
  • Leila Martins
  • Leila Martins
  • Leila Martins
  • Leila Martins

Про себе

Я заміжня уже 16 років, і я—мати двох дітей. Я педагог і вчитель-аспірант фізичного виховання по класу танців, якими займаюсь ще змалечку. Одним з моїх особистих досягнень є викладання джазу серед мешканців мого міста. Я навчаю близько 120 студентів, серед яких є діти, молодь й дорослі. Я також вчитель основ викладання, інше пристрасне захоплення. Я люблю свою сім’ю, і я знаю, що вони—сенс мого життя і мого щастя!

Чому я мормон

Я запитувала себе: “Куди я прямую, чому я на цій землі, і чи є життя після смерті?”—запитання, які, можливо, маєте й ви. Коли я познайомилася з Церквою Ісуса Христа Святих Останніх Днів, то отримала відповіді на ці запитання і я повірила! Але не тому, що хтось просто розповів мені про це, але тому, що я запитала нашого Вічного Батька. Я стала навколішки, молилася і отримала підтвердження, яке глибоко мене торкнулося і запалало в моїх грудях. Я вірю, що Книга Мормона—це слово Боже, я вірю у вічні сім’ї, і я знаю, без тіні сумніву, що я належу до істинної Церкви Ісуса Христа. Я вдячна за те, що веду своїх дітей правильним шляхом.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я член Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів близько 18 років, і у Церкві я завжди навчала дітей, молодь та дорослих. Я завжди роблю це з любов’ю і гордістю. Я активно беру участь у культурній діяльності Церкви, як наприклад, театр й танці. Я належу до групи жінок (візитних вчительок), які відвідують членів Церкви принаймні раз на місяць. Протягом цих відвідувань ми допомагаємо, як члени Церкви і як жінки. Я люблю євангелію Ісуса Христа. Я люблю мого Спасителя, і я маю велике свідчення щодо істинності цієї Церкви і плану спасіння. Я щаслива, тому що, будучи мормонкою, я в змозі подолати наші труднощі і бути щасливою у цьому світі. Саме для цього я тут!!!