mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Kaiping.我是凱平.

  • Mao KaiPing
  • Mao KaiPing
  • Mao KaiPing
  • Mao KaiPing
  • Mao KaiPing
  • Mao KaiPing
  • Mao KaiPing
  • Mao KaiPing

Про себе

Я---батько і чоловік. У мене є чудова дружина і двоє прекрасних дітей, у яких є сильне свідчення про Небесного Батька та Ісуса Христа. Я працював на автомобільному заводі 28 років, але зараз я працюю гідом: проводжу для людей з Китаю тури на Тайвані. Коли я розповідаю про багато релігій на Тайвані, більшість людей це не цікавить. Це змушує мене цінувати те, що я---мормон, тому що я знаю цінність і істинність цієї євангелії. Я---також волонтер Відділу джерел історії Тайваню Тайванського національного історичного музею. Кожного разу, коли я розповідаю про 400-річну історію Тайваню, моя любов до нього зростає.

Чому я мормон

Моя бабуся народилася в династії Чін і була відданою християнкою. Вона читала Біблію щодня і молилася, щоб її нащадки були захищені і отримали мир від Бога. Врешті-решт мій батько переїхав на Тайвань. Одного дня в серпні, коли мені було 17, я був вдома з моїм маленьким братом. Я подивився у вікно і побачив двох мормонських місіонерів, що ходили на нашій вулиці від дверей до дверей. Раптом у мене з’явилося тепле відчуття в серці, тому я негайно пішов поговорити з ними, і приблизно через 2 місяці я охристився. Я знаю, що Бог відповів на молитву моєї бабусі, тому що я знайшов мир і радість в цій євангелії.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я вірю, що служіння---це найважливіша частина того, як я виявляю свою віру в дії. Я зрозумів, що служіння іншим приносить благословення в моє життя. Наприклад, коли я був молодим, я одного разу організував захід для всіх неодружених членів нашої церкви на Тайвані, і саме там знайшов свою дружину. Завдяки цьому досвіду, я навчився, що служіння іншим---це найкращий шлях проявляти віру на практиці, саме так, як сказано в Книзі Мормона: “Коли ви служите вашим ближнім, то ви тільки служите вашому Богові”.