mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Jane

  • Jane Clayson Johnson
  • Jane Clayson Johnson
  • Jane Clayson Johnson
  • Jane Clayson Johnson
  • Jane Clayson Johnson
  • Jane Clayson Johnson
  • Jane Clayson Johnson
  • Jane Clayson Johnson

Про себе

Як і багато жінок, я залишаюся активною, виконуючи багато обов’язків мого вщерть заповненого життя! Я зайнята мама. Я також люблю подорожувати, поратися в саду, готувати і допомагати на добровільних засадах в школі, де вчаться мої діти. Протягом багатьох років я працювала журналісткою в ABC News (блоці новин) в Лос-Анджелесі і CBS News у Нью-Йорку. Тепер я працюю позаштатною ведучою на радіо.

Чому я мормон

Я—мормонка, тому що я люблю Господа Ісуса Христа. І коли я проявляю віру в Нього, я благословенна Святим Духом у моєму житті. Моя Церква надихає мене, зміцнює мене і спонукає мене БУТИ доброю… і РОБИТИ добро. Основні принципи та обряди євангелії прості: віра, покаяння, хрищення, отримання дару Святого Духа. Якщо я послушна заповідям, прагну зрозуміти волю Господа в моєму житті, плекаю свою віру та каюся, я стаю сильнішою, як людина. І, коли я ділюся своїми особистими благословеннями, моя сім’я міцнішає, а люди навколо мене духовно підносяться. Євангелія—це величезний дар в моєму житті—і я високо ціную його.

Особисті історії

Поясніть, будь-ласка, яку роль відіграє у вашому житті молитва?

Коли я молюся, я відчуваю себе ближче до мого Батька на Небесах, і я відчуваю Його скеровуючу руку у моєму житті. Якщо і є щось одне, про що я дізналася, то це ось що: Бог знає нас, Він любить нас, і Він чекає, щоб допомогти нам. Коли я молюся, я часто уявляю, як віддаю свої проблеми і труднощі Богу. Я уявляю, як буквально кладу все Йому до ніг і смиренно прошу Його допомогти мені. Він ніколи не підводив мене. Іноді я не отримувала негайної відповіді. Але врешті-решт, коли я проявляю віру, я відчуваю легкі спонукання й шепотіння Духа—і я отримую ті відповіді, які й шукала. Молитва—мій рятувальний трос. Вона є одним з найважливіших аспектів моєї віри. Якщо ми просимо, Він відповість. Безсумнівно. Це надзвичайне благословення і обіцянка Бога кожному з нас.

Як я живу згідно з моєю вірою

Моя віра дуже важлива для мене… Насправді, вона—все для мене і моєї родини. Завдяки євангелії Ісуса Христа я маю стимул, щоб ставати кращою людиною. Разом з чоловіком ми намагаємося вчити наших дітей бути добрими, чуйними, щедрими і люблячими. Всією сім’єю ми молимося і, завдяки читанню Писань та розповідям із Біблії, ми дізнаємося про Ісуса Христа. Щопонеділка ввечері ми маємо відведений для сім’ї час, коли ми говоримо про віру і служіння, як розвивати хороший характер і упоратися зі складнощами. У неділю я вчу простим, гарним церковним пісням близько 65 дітей в моїй місцевій громаді. Це приносить цілковите задоволення, і я дуже вдячна за можливість відчувати Дух і ділитися своїм свідченням через музику.