mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Grant

  • Grant Kohler
  • Grant Kohler
  • Grant Kohler
  • Grant Kohler
  • Grant Kohler
  • Grant Kohler
  • Grant Kohler
  • Grant Kohler

Про себе

Я---молочний фермер в третьому поколінні. Ще молодим чоловіком мені подобалася ферма й подобалось працювати там з моїми батьками та 8 братами і сестрами. Я хотів виростити моїх дітей так само, як виростили мене. Я закінчив коледж і повернувся до молочної справи. Я познайомився з моєю коханою, коли був на другому курсі коледжу й одружився з нею. Ми почали наше сімейне життя і були благословенні сином і чотирма доньками. Ми раді бути частиною їхнього життя і зараз радіємо нашим онукам. Я вірю, що працюючи багато і разом, наші діти і онуки навчилися поважати сім’ю і життя. Я приєднався до Служби пошуку і порятунку, а також отримав сертифікат медичного службовця та приєднався як волонтер району до організації, що надає швидку допомогу. Служіння людям в моїй громаді принесло мені багато радості в тому, що я міг зробити щось особливе в їхньому житті.

Чому я мормон

Я виховувався в Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Мені завжди подобалося, що Церква підкреслювала важливість сімей. Ми всією сім’єю ходили до Церкви і також щопонеділка проводили домашній сімейний вечір. Вивчали більше з Писань про Ісуса Христа, його життя і вчення. Зростаючи на молочній фермі, ми мали змогу працювати разом, і це зробило нас близькими одне з одним. Коли я поїхав з дому, я хотів служити на місії, але мені потрібно було дізнатися самому про істинність Церкви. Я дізнався для себе через вивчення і молитву те, що кожен з нас може дізнатися сам для себе. Я знаю, що Ісус Христос живе, що Він любить мене, і що ми можемо повернутися, щоб знову жити з Ним з нашими сім’ями.

Як я живу згідно з моєю вірою

Одним з найбільших благословень в моєму житті стало---служіння іншим. Задоволення, яке приходить від служіння іншим, приводить вас ближче до нашого Спасителя Ісуса Христа. Відвідуючи недільні збори в нашій Церкві, у мене була можливість служити вчителем у молоді та дорослих і в багатьох інших покликаннях. Чудово те, що ми всі намагаємося покращити наші життя і допомагати одне одному. Головне---вчитися з Писань і намагатися проживати наші життя так, як Ісус Христос хотів би, щоб ми їх прожили.