mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Freddy!

  • Freddy Marin
  • Freddy Marin
  • Freddy Marin
  • Freddy Marin
  • Freddy Marin

Про себе

Я---батько і на вихідних ми граємо у відеоігри, футбол, бейсбол та інші ігри, тому я дуже сильно люблю спорт. Також ми часто ходимо на пляж, де ми насолоджуємося кожною миттю, що проводимо разом на піску. Я люблю музику, особливо 70-х, 80-х і 90-х років. У мене є велика колекція музики тих часів. Завдяки своїй роботі я багато подорожую; тому я знайомий з багатьма культурами і людьми. Мені подобається моя робота і я завжди прагну навчитися чомусь новому у кожному відрядженні. Я люблю їсти у різних закладах з моєю дружиною і друзями. Серед тижня ми завжди проводимо час з нашими найближчими друзями. Я також люблю робити піцу у цегляній печі, а також робити шашлики. Нам завжди весело разом!

Чому я мормон

Я знаю, що ті принципи, яким я навчився змалку, допомогли мені стати тією людиною, якою я є зараз і зміцнювати сім’ю, яка в мене є. Ці принципи ніколи не забуваються, і вони дають мені змогу досягати моїх кар’єрних і духовних цілей росту. Ці принципи навчили мене бути прикладом для інших. Те, що я мормон, допомогло мені зрозуміти, що Бог має план для мене, моєї сім’ї і для кожної людини у цьому світі. Якщо ви намагаєтеся дотримуватися Божого закону, Він зробить свою частину і виконає Свої обіцяння, бо ви дотримуєтеся Його заповідей.

Особисті історії

Яким чином ви отримали відповіді на свої молитви?

У часи труднощів і коли я шукав скерування, а також, коли потребував втішення у своєму житті, я отримував відповіді на свої молитви. Спосіб, завдяки якому я отримую ці відповіді,---це мої відчуття після молитви, почуття спокою, іноді щастя й радості, які показують мені, що я отримав відповідь на мої молитви. Бог не тільки чує, але й відповідає, не обовʼязково у спосіб, який бажаємо ми, але у найпростіший і чіткіший спосіб.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я зрозумів, що якщо жити праведно, ви можете отримати великі благословення, наприклад, мати багато можливостей для працевлаштування, як ось у мене. Завдяки моїй вірі, багато людей бачать, що мої норми відрізняються, і це дає мені змогу вистояти і перевершити себе під час виконання багатьох завдань у моєму щоденному житті. Служіння на місія два роки допомогло мені дізнатися, що ми---діти одного Бога і що, як люди, ми всі рівні. Той час підготував мене до роботи, яку я маю наразі, завдяки якій я можу знайомитися і працювати з багатьма людьми, незалежно від їхнього соціального статусу, зовнішності або особистих обставин.