mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Felipe Santos

  • Felipe Santos
  • Felipe Santos
  • Felipe Santos
  • Felipe Santos
  • Felipe Santos
  • Felipe Santos
  • Felipe Santos
  • Felipe Santos

Про себе

Я—молодий чоловік, який дуже любить займатися спортом; мені дуже подобається танцювати і брати участь у заходах разом з моїми друзями. Мені подобається заводити нових друзів і знайомитися з людьми. В університеті це трапляється часто, бо там навчається величезна кількість людей. Врешті-решт університет став чимось дуже пріоритетним в моєму житті, оскільки за допомогою навчання я можу вивчати багато речей.

Чому я мормон

Я мормон, тому що бути мормоном означає бути щасливим.

Особисті історії

Які благословення прийшли до вас через вашу віру в Ісуса Христа?

Завдяки моїй вірі я отримав найбільше благословення у своєму житті—справжнє знання, що Бог живе і любить мене. Я зробив це відкриття, коли дізнався, що я хворий на рідкісну форму раку. Оскільки я був дуже щасливою людиною, яка ніколи не мала жодних проблем [зі здоров’ям], було дуже важко, бо я ніколи не думав, що можу захворіти на рак. Це такий діагноз, який вражає. Я вірю, що період мого життя, коли я очікував на результати досліджень, був подарунком для мене. Замість того, щоб стати зовсім слабким, я дуже зміцнився, а моя сім’я та інші люди дуже здружилися. Завдяки нашій вірі ми шукали силу, про яку хтось, можливо, і не здогадується. Протягом того часу, я міг відчувати велику любов Христа, і це стало частиною мого розвитку. Я вважаю, що існують речі, заздалегідь приготовані для нас, які поки що нам недоступні, але у майбутньому матимуть сенс, коли наше розуміння стане досконалим і коли ми щиро дякуватимемо Богові за цей досвід.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я живу згідно зі своїми віруваннями щодня, намагаючись бути кращою людиною кожного дня, який минає. Коли мене було покликано провідником Молодих Чоловіків, ми проводили багато заходів разом з сусідами та іншими людьми.