mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Elaine

  • Elaine Bradley
  • Elaine Bradley
  • Elaine Bradley
  • Elaine Bradley
  • Elaine Bradley
  • Elaine Bradley
  • Elaine Bradley
  • Elaine Bradley

Про себе

Я виросла на середньому заході (у штатах Небраска, Міссурі, Індіана та Іллінойс). Я служила на місії у Франкфурті, Німеччина. Я навчалася в УБЯ і залишилася жити в штаті Юта. У мене є чоловік, який є моїм найкращим другом, і син. Я заробляю на життя тим, що граю на барабанах. Я люблю активне життя---тренуватися, грати у спортивні ігри, ходити у походи, їздити на велосипеді і т. д. І я люблю сміятися.

Чому я мормон

Я---мормонка, тому що я прочитала Книгу Мормона і молилася про неї. Звучить банально, але все дійсно залежить від цього. Читаючи і молячись про неї, я змогла відчути, що вона є істинною. А відчувши те, я не могла її заперечити, і тому мені треба було вирішити, що мені з цим робити. І тому я намагаюся жити за її вченнями, які містять вчення Біблії. Цілком можливо, що найкрутіше у цій книзі є те, що вона означає: якщо Джозефу Сміту була дана Книга Мормона через одкровення, то це означає, що він був пророком, а це вказує, що Бог продовжує покликати пророків, щоб вести Свій народ. Яке благословення!

Як я живу згідно з моєю вірою

Моя професія не дозволяє мені бути вдома дуже часто, тому в мене немає конкретного обов’язку в Церкві, коли я приїжджаю додому. Я люблю ті неділі, коли можу ходити до Церкви зі своєю сім’єю. Відвідини Церкви стали більше розкішшю, і це змусило мене бути ще більш вдячною за неї, і змусило мене зрозуміти, що є ще багато чого, щоб жити за своєю вірою, ніж просто відвідувати Церкву. Я читаю Писання, молюся і шукаю шляхи, щоб постійно вдосконалюватися. Це не список справ, які треба зробити, а скоріше спосіб життя.