mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Dionne

  • Dionne Shaw
  • Dionne Shaw
  • Dionne Shaw
  • Dionne Shaw
  • Dionne Shaw
  • Dionne Shaw
  • Dionne Shaw
  • Dionne Shaw

Про себе

Я народилася тут, у Новій Зеландії (ось чому я відношу себе до “ківі”). Я люблю цю країну, і для мене це велике благословення жити на такій прекрасній землі. У мене є безліч гарних спогадів з мого дитинства, багато з яких насправді з тих місць, де ми деякий час жили за кордоном в Австралії та Америці. Моя сім’я багато переїжджала, але це було саме те, що мені завжди подобалось, і я відчуваю, що нашій сім’ї це приносило користь, бо ми могли покладатися один на одного в нових обставинах. Ще підлітком я зважилася поїхати до Техасу в якості студентки за обміном на рік, і я вважаю, що це був один із самих великих поворотних моментів в моєму житті. Я думаю, це допомогло мені усвідомити, що світ не обертається навколо мене і також допомогло зрозуміти, якою людиною я хотіла б стати. Мені дуже пощастило вийти заміж за чудову людину, яка насправді сміється над моїми жартами і, здається, не проти того, що іноді я трохи несамовита (у веселому сенсі, звичайно…). Ми благословенні трьома чудовими дочками, від яких ми просто в захваті. Вони усі майже однакові за віком і так весело дивитися, як вони разом грають. По суті, найщасливішою я себе почуваю, коли просто провожу час зі своєю маленькою сім’єю. Я все ще маю щипати себе, тому що іноді не можу повірити, що живу своєю мрією! З того часу, як я з сестрами започаткувала дитячу розважальну групу під назвою “The Polkadots”, наше життя стало досить різноманітним. Ми співаємо, танцюємо, вчимося і граємо з нашими дітьми і це дуже весело!

Чому я мормон

Я—мормонка, тому що я знаю, що Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів, дійсно істинна. Я знаю, що Спаситель Ісус Христос є головою цієї Церкви, і я покладаю на Нього свої надію та віру. Для мене бути мормонкою означає ставити свою сім’ю на перше місце та встановлювати з ними узи, які триватимуть у вічностях. Для мене бути мормонкою значить, що я буду намагатися слідувати за моїм Спасителем Ісусом Христом і робити все, що від мене вимагається. Для мене бути мормонкою означає жертвувати фізичними речами заради величніших речей. Це означає для мене все, тому що приносить в моє життя справжній мир та радість, і за це я так неймовірно вдячна.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я живу згідно своєї віри, постійно молюся моєму Батьку на Небесах через свого Спасителя Ісуса Христа. Я знаю, що вони чують та відповідають на мої молитви і це те, що керує моїм життям. Я намагаюся дотримуватися заповідей та практично застосовувати Писання в своєму житті. Я служу молоді у нашому приході, добровільно погодившись бути одним з їхніх провідників. Я намагаюся бути найкращою дружиною та матір’ю, якою тільки можу, і стараюся ставитися до інших людей так, як я хотіла, щоб б ставилися до мене (наскільки це можливо). Іноді я відчуваю, що аби бути такою людиною, якою я хотіла б бути, потрібно зробити занадто багато, але я знаю, що мені просто треба докласти найкращих зусиль, працювати над чимось одним за раз, а мій Спаситель допоможе мені зробити решту.