mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Christian

  • Christian Vuissa
  • Christian Vuissa
  • Christian Vuissa
  • Christian Vuissa
  • Christian Vuissa
  • Christian Vuissa
  • Christian Vuissa
  • Christian Vuissa

Про себе

Я багато цікавлюся мистецтвом. Може тому я став кінорежисером. Історія, музика, фотографія, архітектура—все це переплітається в історіях, показаних в кінофільмах. Мій вільний час за останні кілька років став неймовірно обмеженим. Гірський велоспорт, їзда не велосипедах і піші прогулянки допомагають мені відпочити і відновити мої сили. Маючи трьох дітей, мені подобається часто ходити на побачення. Часто ми ходимо у кіно або виходимо поїсти. Освіта—чудовий дар нашого часу. Я дуже вдячний за можливість навчатися в США і отримати ступінь бакалавра і магістра. Якби я міг зробити по-своєму, то колись, у майбутньому, я б повернувся до навчання.

Чому я мормон

Я знаходжу багато краси, істини і світла у вченнях Христа, як їм навчають у моїй Церкві: що Бог є нашим Небесним Батьком, Який особисто цікавиться нашим розвитком, що сам Бог може скеровувати нас через духовний досвід, що ми розуміємо мету цього земного життя і можемо дивитися на неї з вічної перспективи, і що ми отримали дар і запрошення від Ісуса Христа одного дня повернутися до нашої небесної домівки. Багатства та глибини моєї релігії зачаровують та надихають мене.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я приєднався до Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів у 22 роки з палаючим бажанням служити Богу і моїм ближнім. У 25 роки я служив на добровільній місії повного дня у Німеччині, аби допомогти іншим наблизитися до вчень Христа і подумати над метою земного життя. Цей особливий фокус на духовних справах став для мене чудовим досвідом. Я навчився, що щоденна молитва і вивчення Писань приносить вам мир,---те, що важко знайти у нашому теперішньому неспокійному світі. І по цей день я знаходжу внутрішній мир, коли я активно вивчаю духовні послання мого Творця. Крім того, я намагаюся демонструвати та відображати духовність у повсякденному житті у моїх фільмах. Такий вид роботи часто є глибоким духовним досвідом.