mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Ron and Ginger Brown

  • Ron & Ginger Brown
  • Ron & Ginger Brown
  • Ron & Ginger Brown
  • Ron & Ginger Brown
  • Ron & Ginger Brown
  • Ron & Ginger Brown
  • Ron & Ginger Brown
  • Ron & Ginger Brown

Про себе

Ми виросли в північній частині штату Юта і більшу частину нашої молодості провели, катаючись на конях. Рон відслужив два роки на місії у східних приатлантичних штатах. Джинджер змагалася в родео-конкурсах за звання королеви і стала першою віце-міс у конкурсі “Міс родео” штату Юта. Ми обидва закінчили педагогічний факультет Державного університету Вебера, а пізніше, пропрацювавши вчителями, ми вийшли на пенсію. Рон працював учителем других класів, а Джинджер---фахівцем з читання. У нас троє синів і десять онуків. Протягом багатьох років ми гастролювали й виступали з програмою римської їзди на конях для глядачів від Каліфорнії до Східного узбережжя. Під час роботи у великому пригодницько-розважальному парку в Джексоні, штат Нью-Джерсі, ми познайомилися з голлівудськими ковбоями. Такі зв’язки допомогли нам отримати роботу в кіноіндустрії. Ми дресирували тварин для зйомок відеосюжетів на тему Нового Завіту, для інших фільмів СОД та для більш ніж 80 великих кінофільмів.

Чому я мормон

Ми охристилися у члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, коли нам було по вісім років. Джинджер виросла у Плейн Сіті, штат Юта, а Рон виріс у Норт Огден, штат Юта. У нас були чудові батьки й вчителі, які навчили нас євангельськими основам і допомогли нам зміцнювати наші свідчення щодо істинності Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Наші предки були піонерами. Наші предки зіграли важливу роль у ранніх поселеннях мормонської Церкви. Протягом всього нашого життя ми прагнули наслідувати їхній приклад. Наша сім’я ближче познайомилася з нашими предками-піонерами, коли ми мали можливість працювати над церковними фільмами: “Спадщина” і “Джозеф Сміт: Пророк Відновлення”. Піонери раннього періоду зосереджувалися на вірі, важкій праці, сім’ї, Ісусі Христі й Богові. Наші предки-піонери багато чим пожертвували. Вони пережили втрати і зазнали труднощів. Вони любили Ісуса так, як Ісус любить кожного з нас. Він хоче, аби ми були щасливими. Членство у цій величній Церкві робить нас щасливими!

Як я живу згідно з моєю вірою

У нас були випадки, які зміцнювали нашу віру, коли ми знімали фільми, займалися римською верховою їздою, викладали і виховували нашу сім’ю. Ці нагоди спонукали нас вчитися й рости. Коли ми надавали тварин для зйомок у біблійних відеосюжетах, наші свідчення зміцнювалися разом із нашим розумінням того, як це було б, якби ми бачили те, що бачив Спаситель. Жити за вірою означає намагатися бути більше схожими на Ісуса Христа. Ми віримо, що одним із найкращих способів допомогти іншим,---щедро ділитися своїм часом і талантами, і вести через приклад. Ми віримо в силу молитви. Ми постійно молимося за наші сім’ї, наших тварин, погоду---все, що впливає на наше життя і на життя інших людей. Коли ви маєте справу з тваринами, ні в чому не можна бути впевненим. Для того, щоб ми могли робити те, що ми робимо, ми маємо покладатися на наші свідчення і віру в Ісуса Христа.