mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Angie Pamela Wong Diaz

  • Angie Wong
  • Angie Wong
  • Angie Wong
  • Angie Wong
  • Angie Wong
  • Angie Wong
  • Angie Wong
  • Angie Wong

Про себе

Я дуже люблю готувати і їсти. Моє шоу про приготування їжі відрізняється, тому що я вчу євангелії і тому, як важливо готувати сім’єю. На кухні ми навчаємося єдності, створюємо традиції і показуємо любов; ми допомагаємо один одному, ми дякуємо і ділимося разом з нашими дітьми. Це---чого навчали мене батьки, і це---те, чому я навчаю змалечку своїх дітей. Використовуючи рецепти, курси і тренінги, я навчаю сестер і жінок, як розвинути навичку самозабезпечення вдома. Це нелегко для жінок, які мають проблеми в житті, дім, роботу, дітей, але це можливо зробити. Щодня я прокидаюся в ранці і молюся, щоб почати новий гарний день. Я посміхаюся, і я---щаслива, тому він буде легким. Я дуже зайнята, будучи мамою трьох маленьких дітей. Вони є пріоритетом в моєму житті. Мій чудовий чоловік---мій стовп. Ми проводимо шоу разом і допомагаємо один одному в сім’ї. Я намагаюся досягти в житті своїх цілей та докладаю своїх найкращих зусиль, як єдина жінка на каналі, хто працює в тому шоу, яка праведна і єдиний член Церкви, й я завжди намагаюся допомагати іншим. Але я знаю, що навчаю євангелії, і я---приклад для себе та для інших.

Чому я мормон

Мої батьки виростили мене в Церкві. Я—мормонка. В цьому житті я навчалась, коли була підлітком, зростала і досягла своїх особистих стандартів. Через мій особистий досвід я зрозуміла, що Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів---істина Церква. Я молилася, щоб зрозуміти це, і я отримала свою відповідь. Щодня я отримую підтвердження цьому завдяки своїм благословенням і можливостям розвиватися. Я знаю, що я---донька Бога, що Він існує, що Він дав мені Ісуса, як мого Спасителя, і що тільки я вирішую, чи я буду слідувати за Ним чи ні. Він відповідає на мої молитви. В моєму житті я зрозуміла, що ми маємо бачити позитив в наших випробуваннях, щоб удосконалюватися, як особистості. Таким чином, з євангелією навіть легше подолати труднощі життя. Це чого навчила мене євангелія в моєму щоденному житті. Я бачу це в моїх дітях, коли навчаю їх євангелії, і коли вони моляться та дякують і просять про щось, як роблять це діти. Це чому я знаю без сумніву, що це---істина, тому що я бачу це в моєму особистому житті і житті моєї сім’ї. Це робить нас сильнішими.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я живу за своєю вірою, служачи іншим: це чому навчав Господар. Я пам’ятаю, коли я поставила собі за ціль служити в місцевому домі для літніх людей. Я запропонувала їм Різдвяну вечерю, принесла їм подарунки і присвятила свій час, читаючи їм чи слухаючи їхні історії. То був незабутній досвід. Я багато чому навчилася, і ми допомагали разом з молоддю Церкви. В телевізійному шоу я застосовую те, чого я навчилася про запаси їжі і ведення господарства, щоб зустріти важкі часи з більш позитивним ставленням, аби я могла бути успішною. Щодня я живу за своєю вірою сама і зі своєю сім’єю так, щоб вдосконалюватися. Я---недосконала, але я намагаюся удосконалюватися в тому, що я роблю, щоб допомагати тим, хто потребує допомоги найбільше. Мені подобається допомагати іншим і навчати їх тому невеликому знанню, що є у мене. Рецепт---це як віра. В євангелії потрібні різні інгредієнти, щоб зробити їжу досконалою. Так само з вірою, євангелією, любов’ю, сім’єю, божим даром і бути прикладом. Допомагаючи нашим ближнім з цими і багато іншими речами, ми зможемо приготувати чудову їжу. У нас у всіх є інгредієнти на наших кухнях, але ми не знаємо, як використовувати їх належним чином, щоб зробити особливу страву. Подібним чином ми мусимо застосовувати ті інгредієнти в нашому щоденному житті, щоб додати смаку до нашої їжі і в наші життя. Євангелія навчає нас цьому і навіть більшому, тому давайте застосовувати це до нашої віри.