mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Чому я мормон

  • Коли я був студентом, мене непокоїло питання, чому так багато християнських церков. Мені було зрозуміло, що неможливо отримати єдність в Христі людськими зусиллями (екуменізм). Це може прийти лише через відновлення Церкви Христа владою Бога. І тому у 1961 році після довгих молитовних роздумів, я приєднався до Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, оскільки побачив, що ця Церква навчала первісним ученням Христа і була організована, як первісна Церква. Чоловіки і жінки мають однаковий статус. Провідникам священства дозволено одружуватися і вони не отримують платні за своє служіння; вони є незалежними. Маленькі діти є чистими і невинними та не потребують хрищення. Усі люди є дітьми Бога, незалежно від віку, раси, історії, національності, релігії, освіти чи кар’єри. Здорова сім’я є основною складовою здорового суспільства. Показати більше

  • Отже, почнемо з того, що ми зазвичай не називаємо себе “мормонами”, а членами Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, а якщо коротко “членами Церкви” або “святими останніх днів”. Моя бабуся виросла в маленькому містечку на Куронзі. Пізніше вона приєдналася до Церкви в Мельбурні, коли місіонери відповіли на її запитання щодо життя і Писань, на які інші не могли відповісти. Ще дитиною я ходив до Церкви, а коли навчався у старших класах школи, протягом чотирьох років рано-вранці я відвідував уроки з вивчення Писань. Тоді я почув пісню, “ I heard Him come (Я чув, як Він йде)”, яка описує, як Ісус священнослужив для прокажених. Я відчув Святий Дух—тепле, палаюче і мирне відчуття глибоко в грудях, і я пізнав, що Ісус дійсно ходив по землі і що Він дійсно був, як свідчив апостол Петро, Сином Божим. В той час, як я продовжував вивчати Писання і слухати виступи церковних провідників, я більше дізнався про євангелію і вона продовжувала відповідати на мої власні запитання щодо життя. Всім добрим, що я зараз маю в житті, я завдячую моїй вірності вченням Церкви. Показати більше

  • Мої бабусі та дідусі, і по маминій лінії і по татовій, приєдналися до Церкви багато років тому і навчали моїх батьків вірі в Христа та іншим принципам євангелії. Я буду перед ними навіки в боргу за їхню доброту і за те, що вони дали мені свободу і можливість дізнатися самостійно, що є Бог, і що Він про всіх нас піклується. Церква дала мені можливість зробити більше добра і стати кращим батьком і чоловіком. Показати більше

  • Знання про те, що я дитина Бога, й усвідомлення цього впливає на моє життя. Хоча іноді ми можемо почуватися самотніми або навіть безпомічними, Господь завжди на місці, аби допомогти кожному з Його дітей. Я здобула свідчення про Пророка Джозефа Сміта і Книгу Мормона, вірячи Богу і довіряючи Йому, а потім виконуючи Його слова. Мої друзі познайомили мене з Церквою, коли я вчилася в коледжі. Багато друзів намагалися допомогти мені дізнатися більше раніше, але бажання вчитися тривало недовго. Я не хотіла приєднуватися до Церкви заради друзів. Якось я говорила з другом і слухала пісню, яка називалася “Я маю дізнатися, хто я”. Я відчувала спокій і тепло у своєму серці і відчувала, що ми усі одна велика сім’я. Мені сказали, що то Дух Бога. Я хотіла відчувати Дух знову після того вечора, тому почала відвідувати Церкву, щодня особисто вивчати Писання, щоденно молитися і ставити запитання. Я знайшла це тривале відчуття спокою і знаю, що воно прийшло від Бога. Я знаю, що Церква Ісуса Христа відновлена люблячим Богом через сучасного пророка. Показати більше

  • Я—мормонка, бо все, що я знаю про вчення мормонів, є для мене істинним. Як правило, люди можуть сказати, якщо вважають щось є правильним для них, так само і я. Я—мормонка, бо я читала Книгу Мормона і вивчала її. Я молилася, щоб знати, чи істинна вона. Бог почув мої молитви і дав мені знати в серці і розумі, що євангелія є істиною для цього світу. Показати більше

  • Я знаю що Бог живе. Він наш небесний батько. Він лубить мене і всіх своїх дітей. Ісус Христос мій Спаситель і Викупитель. Він живе і відновив свою євангелію через сучасного пророка Джозефа Сміта. Бог приготував доказ щоб ми знали церква Ісуса Христа істинна. Книга Мормона - доказ цього. Я знаю що вона істинна. Показати більше

  • Чим більше я розумію вчення Ісуса Христа в моєму житті, тим більш реальним стає життя. Я бачив багато різних людей, і є щось одне, що пов’язує нас усіх. Це любов одне до одного. Коли я задумуюся, що для мене дійсно важливо, я завжди приходжу до висновку, що це моя сім’я і любов Спасителя. Вчення Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів наблизили мене до мого Небесного Батька і до розуміння, наскільки важливим є наш Спаситель в моєму житті. Моя віра скеровує мене у моєму житті і допомагає стати кращою людиною у всьому, що я роблю. Показати більше

  • У 15 років я прийняла рішення стати мормонкою. І я ніколи про це не шкодувала. На початку, я мала думку, що хрищення було моїм правильним рішенням. Тепер, 10 років потому, з усього мого досвіду я знаю, що це було найкраще рішення, яке я могла коли-небудь прийняти, і що цей крок вплинув на все, що я робила. Те, чого ми з моєю сім’єю навчилися у Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів, вдосконалило якість нашого життя. Життя неначе пригода, де часто трапляються несподіванки. Євангелія дарує мені мир і надію, які допомагають насолоджуватися усім цим. Показати більше

  • Я народився в цій церкві і виріс в активній сім’ї, але як всім відомо, життя не може бути прожитим на хвилі інших. Як я ріс, я ніколи не сумнівався, що Бог існує або що Христос був нашим спасителем. Тоді прийшов час в моєму житті, коли я почав розуміти, що мені потрібно було знати що ті речі, яким навчали мене мої батьки, були насправді правдою, що дійсно є живий пророк на землі. Це час збігся з досить травматичним досвідом для мене і моєї родини, з якого є ще багато наслідків через декілька років потому. Я знайшов себе на роздоріжжі у моєму житті. Я повинен був вирішити, чи я збираюся злитися на Бога і звинувачувати його за те, що сталося, або чи я збираюся покласти весь свій біль до Нього, щоб зцілитися і стати сильнішим. Я добре пам'ятаю, на колінах біля мого ліжка і свідомо приймав рішення, що я збираюся вірити в Бога, і що я збираюся покладатися на Його підтримку. Дивлячись на інші аспекти, будучи членом цієї церкви, я люблю навчатися. І в цій церкві, ми навчанні, і закликані прагнути вчитися з усіх хороших книг. Я вважаю, що це включає в себе релігійні писання інших релігій, якщо вони згідні з Біблією та Книгою Мормона. Я вірю, що коли ми працюємо, щоб розширити наші знання, ми благословенні з розумінням і Господь може використовувати нас, щоб допомогти іншим людям. У цій церкві таке ставлення заохочується, і це лише одна з багатьох причин, чому я член церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Показати більше

Без результатів