mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Які благословення прийшли до вас через вашу віру в Ісуса Христа?

  • Я вірю в те, що символізує Великдень. Іншими словами, я вірю, що Ісус Христос помер, а потім через три дні ходив по землі знову, як воскресла істота. Я вірю, що Він страждав і стікав кров’ю за мої гріхи і зробив покаяння (коли я найкращим чином намагаюсь виправити свої помилки) можливим для мене. Якщо я роблю це, і через Його благодать, я можу мати можливість жити вічно не тільки як окрема особистість, а й в складі сім’ї. Я також знаю, що я і мої близькі знаходяться в Його руках. Що Він любить мене, і навіть якщо трапляється щось, чого я не бажав, то це нормально. Поки я маю віру і докладаю максимум зусиль, все врешті-решт буде вирішуватися завдяки Божій благодаті. З цієї причини Великдень—мій улюблений день року. Це знання робить мене надзвичайно щасливим, навіть в умовах, на які я не сподівався. Показати більше

  • Мир і спокій. Я був свідком багатьох Божих зцілень в житті інших людей. Показати більше

  • Я вірю в Ісуса Христа, в те, що Він Своїм життям і Спокутою запропонував мені змістовніше життя в цьому світі і життя вічне у світі прийдешньому, де я буду потрібний і корисний і де моє щастя буде сильнішати й збільшуватися. І хоч я й не повністю розумію все, що стосується Спокути, я маю віру в ці істини. Я розумію, що Він страждав за мене і за вас, і це спонукає мене робити добро і бути кращою людиною. Це викликає в мене бажання якнайкраще брати участь в Його роботі любові й служіння іншим, в цій роботі поширення викуплення, яке Він запропонував. Ця віра стимулює мене бути кращим чоловіком і батьком, кращим другом. Мені й далі потрібно ставати кращим у всьому, але я впевнений, що Він милостивий і сильний, що він задоволений, коли чиниться добро, що Він впевнений в мені. Показати більше

  • Завдяки моїй вірі я отримав найбільше благословення у своєму житті—справжнє знання, що Бог живе і любить мене. Я зробив це відкриття, коли дізнався, що я хворий на рідкісну форму раку. Оскільки я був дуже щасливою людиною, яка ніколи не мала жодних проблем [зі здоров’ям], було дуже важко, бо я ніколи не думав, що можу захворіти на рак. Це такий діагноз, який вражає. Я вірю, що період мого життя, коли я очікував на результати досліджень, був подарунком для мене. Замість того, щоб стати зовсім слабким, я дуже зміцнився, а моя сім’я та інші люди дуже здружилися. Завдяки нашій вірі ми шукали силу, про яку хтось, можливо, і не здогадується. Протягом того часу, я міг відчувати велику любов Христа, і це стало частиною мого розвитку. Я вважаю, що існують речі, заздалегідь приготовані для нас, які поки що нам недоступні, але у майбутньому матимуть сенс, коли наше розуміння стане досконалим і коли ми щиро дякуватимемо Богові за цей досвід. Показати більше

  • Моя віра підтримувала мене в часи особистих випробувань, як і тоді, коли мій брат загинув в автокатастрофі. Через мої вірування у вічні сім’ї, я не впадаю в розпач. Навіть хоча я не розумію причин усього, я благословенна відчуттям спокою, бо мене люблять, і я зможу побачити його знову. Показати більше

  • Перше моє усвідомлення того що Ісус Христос і справді існує було в 7 років. Я сиділа з мамою і вирізала якісь картинки з журналів, мій батько сидів у сусідній кімнаті і лагодив телевізор наших знайомих. Раптом ми з мамою почули крик мого батька. Мама злякалася, підскочила з місця і побігла до нього. Я ж просто сиділа і нічого не думала. Раптом я почула крики «Прокинься! Ало! Швидка ... » я зрозуміла, що щось трапилося, хотіла вийти з кімнати, але мама тримала двері і зі сльозами на очах говорила, сиди там! Послухавши її, я сіла на стілець і почала згадувати все, що мені говорив тато про Ісуса Христа. Я підійшла до вікна і, чуючи крики мами, впала на коліна. Я молилася про те, як я вдячна за таких батьків, за те, що у мене є такий батько. Я просила, що б швидка приїхала якомога раніше, і врятували мого батька. Швидка приїхала і справді швидко. Вони забрали його до лікарні і боролися за його життя три дні. Бог забрав його до себе. Моя мама мені не говорила, що він помер. Мабуть, не хотіла засмучувати мене, адже його похорони були на мій день народження. Але я все розуміла. В останні дні життя мій батько мені розповідав про Ісуса Христа про те, як багато він для нас робить. Він мені сказав фразу, яка стала девізом мого життя «Все, що відбувається - все передбачено Господом». Напевно, тільки через ці його слова я прийняла його смерть. Я багато разів впевнилася в тому, що Бог і Ісус нам завжди допомагають. Я впевнена, що кожен з вас має свідоцтво про це. Давайте будемо впевненими на життєвих перехрестях і станемо проявляти свою віру в Ісуса Христа. Я молюся, щоб ми жили вірою в Ісуса Христа і отримували благословення. Показати більше

Без результатів