mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Що таке Товариство допомоги?

Офіційна відповідь

Товариство допомоги—це найдавніша і найбільша жіноча організація у світі. Товариство допомоги було засноване у 1842 році для жінок віком від 18 років і старших. Його мета—зміцнювати віру і особисту праведність, зміцнювати сім’ї та домівки, і допомагати тим, хто потребує цього.

  • Товариство допомоги—надзвичайне товариство жінок у Церкві. Показати більше

  • Товариство допомоги—це невід’ємна частина мене як мормонки. У неділю я відвідую збори в церкві, на яких присутні лише жінки, і дізнаюся більше про Ісуса, Його євангелію і план Бога для Його дітей. Ми говоримо про те, як бути кращими дружинами, матерями й друзями. Як жінка в Товаристві допомоги, я виконую свою частину робити, щоб допомогти громаді,—роздаю їжу нужденним або просто посиджу з іншими жінками, які, можливо, самотні або страждають ще від чогось. Я люблю ділитися зі своїми подругами в Товаристві допомоги тим, що я дізналася і що може допомогти їм. Товариство допомоги підтримало мене, коли померла моя мама, тоді мені було 19 років, і коли я розлучилася, тоді мені було 28 років. Я була рада, що в мене є Товариство допомоги, коли моя дочка втратила зір, коли мій син захворів на епілепсію і у мене виявили рак. Жінки з Товариства допомоги підтримували мене у моєму горі і стражданнях. Я не знаю, де б я тепер була, якби я не мала подруг, які турбувалися про мене, підтримували і втішали. Товариство допомоги дійсно виправдовує свою назву. Ми надаємо допомогу кожному (не лише жінкам), хто її потребує. Показати більше

  • Товариство допомоги—це організація для жінок, щоб їм збиратися разом і знаходити, як допомагати духовно, матеріально чи якось інакше тим, хто в нужді. Жінки з Товариства допомоги стараються розвивати свої таланти, служити іншим і навчати євангелії Ісуса Христа. Відчувається сильний дух сестринства, коли жінки Церкви відвідують одна одну і допомагають нести тягарі одна одної. Показати більше

  • Товариство допомоги—це всесвітня організація для жінок у мормонській церкві. Це одне з найбільших товариств для жінок у світі! Дехто використовує термін “жіноча спілка” або “добродійна організація”, щоб описати Товариство допомоги, і обидві ці назви певною мірою описують те, в чому полягає місія Товариства допомоги. Ми разом збираємося кожної неділі і регулярно проводимо заходи та зустрічаємося упродовж місяця, що допомагає нам розвивати наші таланти, здобувати нові навички і служити у сім’ї та у громаді. Девіз Товариства допомоги—“Милосердя ніколи не минає”, і його безпосередньо взято з повчань Павла коринтянам у Новому Завіті. Для мене цей девіз має принаймні 2 значення: (1) милосердя описується у цьому розділі Біблії як чиста любов Христа, і ми знаємо, що коли діємо з любов’ю Христа або виявляємо любов Христа у своїх вчинках, то ніколи не зазнаємо невдачі. (2) Милосердю—у більш мирському значенні—можна дати таке визначення: надавати допомогу нужденним, сприяти громадському благоустрою або діяти на користь громадськості. Я впевнена, що будь-яка справа зі справжнього милосердя дуже важлива. Одним словом, Товариство допомоги включає у себе обидва ці значення і заохочує своїх членів робити добро! Ми намагаємося наслідувати приклад Ісуса—бути активними у своїх сім’ях, приходах і громадах, щоб надавати позитивну, надихаючу і дружню підтримку та допомогу людям навколо—не лише членам нашої Церкви, а кожному! Я відчуваю, що у жінок є унікальні дари і здібності впливати на настрій та атмосферу навколо себе, а Товариство допомоги допомагає мені в цьому. Показати більше

Без результатів