mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Які благословення ви можете отримати, читаючи Книгу Мормона, Біблію та інші Писання?

Офіційна відповідь

Коли ви будете вивчати Писання, ви наблизитеся до Бога і зросте ваша спроможність жити праведно. Вивчення Писань додасть вам радості, надії та розуміння плану Бога для вас і вашого місця у цьому плані.

Ісус Христос запрошує вас “бенкетувати” Його словом (Книга Мормона, 2 Нефій 32:3). Це означає не просто іноді читати Писання. Це означає вивчати їх, роздумувати над ними, порівнювати вірші, запам’ятовувати уривки, зберігати їх, як скарб, насолоджуватися ними.

Коли ви будете бенкетувати Писаннями, з молитвою прохаючи Бога про розуміння, Святий Дух підтвердить вам їхню істинність (див. Книга Мормона, Мороній 10:4, 5). Тоді ви наблизитеся до Бога. Ваша віра в Ісуса Христа і любов до Нього збільшаться. Тоді ви отримаєте бажання чинити добро і бути схожими на Нього.

  • Так легко піддатися суєтності життя та інколи нехтувати тим, що дійсно приносить благословення у життя. Ця невеличка стаття дуже допомогла мені визначитися з моїми пріоритетами: Мобільний телефон чи Писання “Я думаю, що сталося б, якби ми ставилися до наших Писань так, як до наших мобільних телефонів? Що, якби ми носили їх завжди в сумках чи кишенях? Що, якби ми за ними поверталися, коли забудемо? Що, якби ми проглядали їх кілька разів на день? Що, якби ми проводили з ними годину чи навіть більше? Що, якби ми зверталися до них, аби отримати послання? Що, якби ми ставилися до них так, ніби не можемо жити без них? Що, якби ми дарували їх іншим дітям? Що, якби ми користувалися ними під час подорожей? Що, якби ми користувалися ними у надзвичайних ситуаціях? Це сказано для того, щоб змусити ваc, … хмм, замислитися: “А де мої Писання?” Чим Писання відрізняються від наших мобільних телефонів: Одна програма підходить для всіх. Необмежене використання. Немає плати за роумінг. Завжди є зв’язок. Ви можете користуватися ними в горах і в тунелі. Вони безкоштовні, немає жодних прихованих платежів. Вам ніколи не треба переживати, що вас роз’єднають з Писаннями, бо Ісус Христос уже сплатив рахунок!” [Зараз це послання пересилається електронною поштою; оригінальна назва “Cell Phone vs. Bible”]. Показати більше

  • Читання Книги Мормона це як читання особистого листа, який послав мені мій Батько Небесний. Коли я її читаю, то маю гарні почуття, а її вчення допомагають мені наблизитися до Бога і Його сина Ісуса Христа. Це допомагає мені пізнати чудовий план щастя, який Вони запланували для мене через навчання пророків і батьків, через історії людей і цілих народів. Вивчення Книги Мормона стало для мене подібним до яскравого світла, що освітило моє розуміння Біблії—Старого й Нового Завітів—мені це теж подобається. Показати більше

Без результатів