mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Про що розповідатимуть мормонські місіонери, коли відвідають мій дім?

Офіційна відповідь

Місіонери діляться посланням про Ісуса Христа і Його Спокуту для всіх людей. Вони навчають про чудовий план спасіння нашого Небесного Батька, який дає можливість всім людям повернутися до Нього.

  • Місіонери розкажуть вам, що у вас є люблячий Небесний Батько, Який любить вас і має для вас і вашої сім’ї план, щоб жити з Ним вічно. Вони будуть навчати вас, що євангелія Ісуса Христа була встановлена, коли Він жив на цій землі, і що вона відновлена в ці останні дні. Показати більше

  • Коли місіонери Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів прийдуть до вас додому, вони поділяться з вами істинами плану спасіння. Ви дізнаєтесь про мету життя і шлях, яким ми можемо повернутися до нашого Небесного Батька і жити вічно у радості з тими, кого любимо. Ви можете поставити їм запитання, які допоможуть вам краще зрозуміти, як жити за принципами євангелії Ісуса Христа у вашому житті та отримати всі благословення, якщо ми послушні Божим законам. Вони навчать вас про відновлення євангелії та Церкву Ісуса Христа. Вони принесуть солодкий дух радості та любові вам та вашій родині, якщо ви слухатимете їх з молитвою. Вони розкажуть вам, чому ми віримо в те, що сім’ї вічні. Я мав честь служити на місії повного дня в Паризькій французькій місії; ті два роки були найкращими в моєму житті; я зустрівся з багатьма людьми, які стали вічними друзями, з якими у нас були спільні переживання. Цей досвід зробив мене кращою людиною, чоловіком, громадянином та працівником. Я обіцяю вам, що у вас буде гарний досвід, якщо ви запросите цих молодих Господніх служителів до ваших домівок! Показати більше

Без результатів