mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Яким чином ми можемо зміцнити свою віру в Ісуса Христа?

Офіційна відповідь

У Книзі Мормона пророк Алма порівнював віру із насінням. Якщо ви посієте насіння і будете підживлювати його, і якщо це добре насіння, воно почне рости і зрештою принесе плід (Алма 32:28–43). Так само і з вірою. Якщо ви слухняні заповідям Бога, вивчаєте Його слово і маєте бажання вірити в Христа, ваша віра зростатиме.

  • Вірте у Нього. Я зрозуміла, що наш Спаситель обіцяє нам так багато, а нам треба вірити, що Він може виконати Свої обіцяння. Як тільки ми навчаємося Йому довіряти, у нас буде все більше і більше віри, оскільки ми побачимо виповнення Його обіцянь у нашому житті. Показати більше

  • Я вірю, що кожного разу, коли ми виконуємо волю Христа, ми можемо збільшити нашу віру в Нього. Це так легко!! Ми робимо те, що правильно, і миттєво відчуваємо радість або спокій!! Якої ще відповіді ми потребуємо? Так само як Сам Спаситель навчав: “Коли хоче хто волю чинити Його, той довідається про науку, чи від Бога вона, чи від Себе Самого кажу Я”. Я---Вівіан Муньос---особисто знаю, що Господь НІКОЛИ не говорив від Себе!! Він---Христос, Син живого Бога, наш Господь і наш Спаситель, і кожного разу, коли я виконую Його волю і веду себе як праведна, вірна жінка, я знову відчуваю на собі те могутнє обіцяння, яке Він дав нам: ми насправді можемо знати, чи Він є Той, хто Він каже, що Він є!!! І я знову відчуваю, що це правда!!!! Показати більше

  • Я—навернений у Церкві, тож для мене це перетворилося на навчання, молитву і дії. Я дізнався, що знання передує вірі, тому, щоб здобути більше віри у мого Спасителя, я мав більше дізнаватись про Нього, і я зробив це через вивчення Писань та молитву. Мені дуже подобається вислів “Застосоване знання—сила”, тому після того, як я отримав більше знання, я мав щось з ним робити. Прагнучи слідувати Його прикладу і жити згідно з Його ученнями, моя віра в Мого Спасителя зміцніла. Дуже простий процес, але дієвий, не покладайтеся на моє слово, просто спробуйте самі. Показати більше

Без результатів