mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Що згідно з вірою мормонів відбувається з нами після смерті? Якими є переконання мормонів щодо життя після смерті?

Офіційна відповідь

Смерть це не кінець. В дійсності смерть це початок—ще один крок уперед у плані Небесного Батька для Своїх дітей. Одного дня ваше фізичне тіло помре, як і у всіх інших людей. Але ваш дух не помирає, він переходить до духовного світу, де ви продовжуватимете навчатися і розвиватися, і зможете бути з тими, кого любите, і хто пішов туди до вас.

Смерть є необхідним кроком вашого розвитку, яким було і ваше народження. В якийсь момент після вашої смерті ваш дух і ваше тіло будуть возз’єднані—щоб ніколи більше не роз’єднуватися. Це називається воскресінням, і воно стало можливим завдяки смерті і Воскресінню Ісуса Христа (див. 1 Коринтянам 15:20–22).

  • Ми віримо, що існували до того, як прийшли на землю, і що після смерті, незважаючи на смерть нашого фізичного тіла, наш дух житиме вічно, щоб одного дня зрештою об’єднатися з досконалим фізичним тілом. Життя на землі є лише дуже малою частиною цього плану. Втративши свого батька в юному віці, який помер від раку, я часто замислювалася над сенсом нашого існування. Коли я вивчала учення Церкви і ставила запитання, я зрозуміла, що існує причина для народження і смерті, і що Христос відіграє головну роль у цьому плані. Це принесло мені велику втіху. Показати більше

Без результатів