mormon.org Världsomfattande
Linnea Forbes: Linnea Forbes, elsker, familie, unge kvinner, terapi, kultur, Mormon.

Hej, jag heter Linnea Forbes

Om mig

Jeg har vokst opp internasjonalt og har bodd i mange land. Jeg har et driv til å stadig reise og har vært innom 20-30 land. Jeg er mest med min familie som betyr alt for meg i hele verden. Jeg studerer for tiden familieterapi og har en lidenskap med å dele viktigheten av familen og at den er verdt omtrent alt arbeid. Jeg har en tro på å bruke tid på og behandle familien pent er en investering i et evig perspektiv. Jeg har et ønske om å utvikle flere talenter og prøver å innse at dette tar mye tid. Jeg vil bli flink til for eksempel å male. Jeg verdsetter tradisjoner og prøver å ha mange av dem i vårt hjem så våre barn kan vokse opp med gode minner.

Varför jag är mormon

Jeg har en sterk overbevisning om at Jesu Kristi Kirke av siste dagers hellige er vår Himmelske Faders sanne kirke her på jord. Jeg har følt dette gang på gang. Jeg har sett av hvis man har en familie bygget på prinsippene som er undervist av Herren er det en utrolig styrke som hjelper familien i alle andre situasjoner. Jeg vet at hvis du ber med et åpent hjerte og en ærlig hensikt med tro på at Herren svarer, vil du se at han svarer deg hver gang, bare kanskje ikke akkurat da du forventer det. Jeg vet at Joseph Smith var inspirert og var en sann profet som ikke lagde en ny kirke, men bare viste oss gjennom åndelig veiledning den kirken Kristus selv opprettet når han var på jorden. Jeg ser ingen grunn til at en fjorten år gammel gutt som ikke hadde noe særlig utdannelse skulle være viktig nok til ekstreme forfølgelser og fokus om ikke han var virkelig sendt av Herren og Satan ville stoppe han. Jeg har fått et utrolig perspektiv på spørsmål jeg ikke ser noe svar på noe annet sted ved å studere skriftene og delta aktivt i Jesu Kristi Kirke av siste dagers hellige. Kirken gjør meg glad. Det er virkelig et gledens budskap som blir undervist der. Bildene på veggene er positive med fokus på gjenoppstandelsen til Kristus og ikke døden. Alt som jeg har lært her handler om at vår Himmelske Fader har lyst til å at vi skal ha fremgang og være lykkelige. Han er vår Far, vi er hans barn, og han elsker oss virkelig, en og en. Vi er aldri alene. Jeg føler meg fri, smart, elsket og målrettet ved å være en mormon.

Hur jag lever min tro

Jeg tror å leve i tro ikke bare er å gå i kirken på søndager, men å virkelig leve det i ditt hjertet alle dagene i uken. Jeg er for tiden en leder for de unge kvinnene i menigheten min som er i alderen 12-18 år. Det er mye arbeid, men jeg utvikler meg veldig. Ungdommene er gode eksempler for meg og det er så spennende å se deres personlige fremgang i disse viktige årene i deres liv. Jeg lærer å bygge gode realsjoner som jeg tror er et av grunnlagene til vår verden. Vi lærer og forstår gjennom relasjoner. Et av de relasjonene jeg stadig jobber med å forebedre og vil bruke tid på er mitt forhold til min Frelser Jesus Kristus. Og jeg vil leve mitt liv sånn at han er mest mulig stolt av meg. Dette er jo naturligvis vanskelig til tider, men om man prøver sitt beste, som er et ulikt resultat for hvert individ, tror jeg det er det han vil.