mormon.org Världsomfattande
Emil Lundegård: Piano, Pc, Film, Serier, fotball, Musikk, Mormon.

Hej, jag heter Emil Lundegård

Om mig

Jeg elsker å spille musikk. Jeg spiller stort sett piano og trommer, men spiller også noen andre små-instrumenter. Å spille piano er noe av det beste jeg vet. Jeg kan spille det i timer, uten å bli lei. Jeg lager ofte egne sanger og mellodier, og ekspremiterer ofte med ulike sjangere. Jeg liker å slappe av med data-spill. Jeg spiller stort sett hva som helst. Alt ifra Indie-Spill til Racing spill. Jeg har sett mange filmer og serier. Jeg liker mange forskjellige filmer, i forskjellige sjangere.

Varför jag är mormon

Jeg er mormon fordi jeg vet at dette er den sanne kirke. Jeg har hat personlige samtaler med gud igjennom bønn, og jeg har fått flere åndelige opplevelser som styrker min tro. Jeg føler en indre frihet og en indre ro når jeg gjør det jeg vet er riktigt. Ingen er perfekt, men jeg gjør det jeg kan for å bli det. Jeg elsker å glede.

Hur jag lever min tro

Jeg er pianist i kirken og spiller i det første møte jeg tar del i. Jeg pleier å gå på "unge-menn" der gutter fra 12-18 år har foskjellige aktiviteter. Det hender ofte at "unge-kvinner" også deltar i de samme aktivitetene. Jeg går også på noe som heter "morgen-seminar" hvor ungdomene fra 14-18 samler seg før skolen for å studere skriften.