mormon.org Världsomfattande
Einar Lundegård: Mormon.

Hej, jag heter Einar Lundegård

Om mig

Jeg er ekte mann til ei flott kone, pappa til 4. Jeg jobber som HMS leder i et rederi. Som hobby spiller jeg fotball og spiller også gitar i et lokalt band her i Stavagner. Jeg klarer å drømme meg veldig lett bort i gode filmer. Elsker Ringenes Herre filmene og andre fantasis/sifi filmer. Liker å gå tur i naturen sammen med familien.

Varför jag är mormon

Min familie ble medlem da jeg var 8 år gammel. Min far døpte meg. Kirken hadde brent ned i Stavanger, slik at jeg ble døpt i en svømmehall. Jeg husker at vi møttes på søndagene i en roklubb. Jeg føler jeg fikk svar på mine bønner da jeg var 19 år og var gardist i militæret. Jeg leste Mormons bok, og virkelig ønsket å vite om dette var det rette for meg. Hvis det var rett så ville jeg følge denne tro. Jeg følte virkelig at jeg fikk svar på denne bønn. Jeg følte den hellige ånd. Etter dette, bestemte jeg meg for å etterleve evangeliet og reiset på misjonen to år i Skotland da jeg var 22 år. Her fikk jeg mange personlige opplevelser som for meg bekrefter at det finnes en Gud som er glad i meg og jeg har stor tro på at hvis vi etterlever evangeliet så bra vi kan, omvender oss så godt vi kan, tenker på dem rundt oss, så vil Kristus tilgi våre svakeher og feil, og vi vil vokse igjennom ham.

Hur jag lever min tro

Jeg er for tiden Biskop i Stavanger Menighet. Jeg har vært det siden mai 2012. Det er veidig givende å kunne få jobbe med mange forskjellige mennesker. Vi har alle vår forskjellige kall i kirken og gjør alle vår del. Vi har primær eller søndagskolen for barna. Unge Menn og Unge Kvinner er ungdommsforeningen for ungdommer fra 12-18 år eller andre. Det å være Biskop for en menihet med rundt 160 aktive medlemer er travelt, men jeg føler at jeg lærer veldig mye og det er veldig givende.