mormon.org Världsomfattande
Kjetil: musikk, revisor, Pappa, Misjonær, Mormon.

Hej, jag heter Kjetil

Om mig

Jeg elsker alt som har med musikk å gjøre. Jeg har spilt piano fra jeg var 6 år gammel, spiller også klarinett og saksofon. De seneste år har jeg også begynt å synge en god del. Musikk betyr svært mye for meg. Som yrke er jeg revisor, et yrke som jeg trives svært godt med. Jeg har en enestående amerikansk kone og 3 fantastiske små barn. Jeg prøver å bruke så mye tid som mulig sammen med min familie, som til tider desverre ikke alltid er så mye på grunn av det yrket som jeg har. Jeg liker også å holde meg aktiv og i god form og er veldig glad i å spille fotball og trene på treningsstudio.

Varför jag är mormon

Jeg har kjent til kirken hele mitt liv da begge mine foreldre uavhengig av hverandre ble medlem av kirken i tenårene. Da jeg var 8 år gammel ble jeg døpt inn i kirken, reiste på misjon til Canada da jeg var 19 år. Da jeg var 15-16 år gammel bestemte jeg meg for at jeg virkelig måtte finne ut for meg selv om kirken virkelig var sann. På dette tidspunktet hadde jeg mange andre kristne venner som jeg så levde svært gode lig og var veldig gode mennesker. Jeg fulgte formaningen til profeten Moroni i Mormons Bok og ba til Gud om Mormons Bok var sann. For meg var det plutselig en dag at jeg innså at dette var sant, og det hadde jeg visst hele mitt liv. Det føltes godt og riktig. Jeg vet at Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige er Guds kirke på jorden i dag. Jeg vet at Joseph Smith var profeten som fikk i oppdrag å gjenopprette Jesu Krist sanne kirke på jorden. Thomas S. Monson er den levende profeten på jorden i dag. Når jeg hører og leser hans ord og råd til oss i dag er det på samme måte en følelse av at dette er godt og riktig. Det er mer enn en følelse, det er en visshet. Jesus er vår Frelser og Forløser. Han døde, oppstod og led for våre synder slik at vi kan returnere til Vår Himmelske Fader etter dette jordeliv. Jesus er også vår venn, som kjenner oss personlig og ønsker å hjelpe oss, gjøre livet enklere for oss hvis vi tillater ham å bære våre byrder. Jeg vet at vi er barn av Vår Himmelske Fader, at han elsker oss mer enn vi kan forstå og han øsnker at vi skal føle denne kjærligheten i våre liv nå!

Hur jag lever min tro

Jeg er menighetens misjonsleder som vil si at jeg deltar aktivt i misjonærarbeidet i menigheten. Som en dette ansvarsområdet har jeg ukentlige møter med misjonærene og får anledning til å bli godt kjent med mange av menneskene som misjonærene underviser. Det er fantastisk å kunne bli kjent med så mange gode mennesker som ønsker å komme nærmere Gud. Jeg er også heldig som får mulighet til å besøke 3 familier i menigheten. Det er svært menigsfylt for meg å besøke dem og jeg føler at det er jeg som lærer mest av dem, selv om det er jeg som har fått i oppdrag å følge dem opp på månedlig basis, være en venn for dem og dele åndelige busdkap med dem.