mormon.org Världsomfattande
Snorre Goddager: fotografi, Norge, Oslo, familie, Mormon.

Hej, jag heter Snorre Goddager

Om mig

Jeg bor og jobber i Oslo. Når jeg ikke er på jobb bruker jeg tiden på fotografering i skogen eller et annet fint sted. Når jeg ikke fotografere bruker jeg tiden sammen med de jeg er glad i.

Varför jag är mormon

Da jeg var ca. 18 år gammel hadde jeg et behov for å føler en tilhørighet et sted. Så jeg begynte å søke rundt. Etter en stund og etter noen forsøk så dukket misjonærene opp etter et middags besøk hos min mor og daverende steffar. Jeg husker ikke stort av hva de underviste men jeg husker at den en eldsten fortalte om at kirken trodde på den samme organisasjonen som Jesus Kristus organiserte da han var på jorden. Det fanget min oppmerksomhet. På grunn av Den Hellige Ånd følte jeg at det var sant. Etter misjonærene hadde underviste meg en stund ble jeg utfordret til å finne ut om kirken var sant. Unødvendig å si at jeg følte meg overveldet av valget som lå foran meg. Men misjonærene forsikeret meg om jeg kunne finne det ut. En ettermiddag bestemte jeg meg for at jeg faktisk ville finne ut. og mens jeg studerte følte jeg Den Hellige Ånd vitner om det var sant. Etter denne opplvelsen følte jeg meg usikker på om jeg hadde gjort det riktige valget. Men etter at jeg ble døpt vet jeg at det var det riktige valget. Jeg har fått mange vitnesbyrd siden om at kirken er sann.

Hur jag lever min tro

Siden jeg fikk mit vitnsebyrd om Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige har jeg ønsket å gjøre det samme som Jesus Kristus; han gjorde gode ting mot alle mennesker. Siden jeg fikk mitt vitnesbyrd når jeg studerte Mormons bok ønsker jeg å bruke tid på skriftene slik at min kunnskap kan vokse som et frø. Noe annet jeg føler er viktig er å gå i kirken på grunn av at å være i kirken hjelper meg å etterleve det jeg vet er sant.