mormon.org Världsomfattande
Nathan Duncan: tennis, meksikansk mat, norge, ping pong, iskrem, ski, Mormon.

Hej, jag heter Nathan Duncan

Om mig

Jeg er glad i å spille tennis, ping pong, gå på ski, og drive med mange andre sporter. Jeg liker å spise meksikansk mat, og jeg blir aldri trett av å spise iskrem. Jeg elsker min familie; de gir meg styrke når jeg føler meg nedfor.

Varför jag är mormon

Jeg er et medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige fordi Den hellige ånd vitnet, og fortsette å vitne til meg, at denne kirken er sann. Likevel fikk jeg ikke min kunnskap og mitt vitnesbyrd med en gang. Jeg måtte studere i skriftene og be angående Mormons bok og profeten Joseph Smith. Jeg vet at Gud finnes og han elsker oss fordi jeg har følte av hans kjærlighet gjennom Den hellige ånd. Jeg vet at han besvarer våre bønner. Jeg vet at Jesus Kristi sonet for våre synder slik at vi kan forbedre oss. Han døde for oss slik at vi kan bli renset fra våre synder. Jesu Kristi evangelium gir meg veldig mye trøst og glede i livet mitt.

Hur jag lever min tro

Jeg etterlever min tro ved å hjelpe andre. Det er det Jesus Kristus gjorde da han var her på jorden. Jeg prøver så godt jeg kan å bli mer lik Kristus hver dag. Jeg lærer om Jesus Kristus fra Bibelen og Mormons bok, og prøver å anvende Jesu Kristi egenskaper i mitt liv. Dessuten bruker jeg Jesu Kristi forsoning i mitt liv så ofte som mulig.