mormon.org Världsomfattande
Georgie Edwards: MMA, Salgsjef, London, Norge, Reise, England, Mormon.

Hej, jag heter Georgie Edwards

Om mig

Jeg kommer fra London og har bodd der hele livet mitt. Jeg ble døpt som medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige da jeg var åtte, men ærlig talt var aldri særlig glad i å gå i kirke! Da jeg fylte 17 begynnte jeg å snike unna fra kirken. Etter noen få år følte jeg at noe manglet i livet mitt - jeg undersøkte flere religiøsesamfunn, men ingen kunne hjelpe meg gjenkjenner min Himmelske Fader som Jesu Kristi Kirke. Gud har en måte å dukke opp i livet mitt når jeg trenger ham - og jeg trengte ham veldig når min bror inviterte meg til en aktivitet i kirken. Øyeblikkelig på den dagen følte jeg hjem - trygt og varmt inn i meg. Det er hvordan jeg første kjenter igjen Gud i mitt liv. Jeg elsker å drikke te - urte te og rooibos te! Men ikke grønne eller svarte... Noe som kunne skape anhengihet. Det er jo typisk engelsk haha. Men det er bare frukt og urtete jeg drikker. Vi tror at Gud har gitt oss en slags health code som heter "Visdomsordet"- og den forbyr grønn og svart te. Som med andre bud - det er for å holde oss trygge i våre liv her på jorden. Jeg også driver med kampsport som MMA, og har spilt for noen rugby og fotball lag. Jeg liker å tro jeg er god i Ping Pong men sannheten er... jeg taper hver gang!

Varför jag är mormon

Rett og slett tror jeg på Bibelen. Jeg tror at det er en opptegnelse av Guds hellige profeter som har levd på jorden. Jeg tror på budene som inneholdes derinne. Joseph Smith også trodde på Bibelen. Han var en gutt som levde i 1800 taller. Han var ganske forvirret fordi da Jesus var på jorden, etablert Jesus selv en kirke. Ikke flere. Han underviste folket hvordan de skulle leve, han lærte dem om budene, og det var det. Som Joseph kansjke gjorde, lurte jeg på hvorfor budene og utførelse av ordinanser (som dåp) variererte så mye. Joesph ba til Gud og spurte hvilke av kirkene var Hans kirken. Gud og Jesus viste seg for den unge Joseph og fortalte han at selv om de var gode mennesker, tilhørte ingen av dem til Jesu Kristi egen kirke. Myndigheten (noen ganger kalles for prestedømmet) til å lede kirken, og handle i Guds navn, ble tapt fra jorden da Jesus og Apostlene ble drept. Etter over 1800 år ble Joseph Smith kalt som en gudsprofet - og han fikk den myndigheten ved håndspåleggelse i en engleaktig møte. Jeg kjenner at det var et stort krav å gjøre. Egentlig, hele verden er enige om dette. Derfor fikk Joseph Smith oversette Mormons Bok - for å vise verden at han var en profet. Vi kan lese i boken, be til Gud og spørre kilden. Fordi hvis Mormons Bok er Guds ord, er Joseph Smith en profet, og dette er Jesu Kristi Kirke gjenopprettet på jorden igjen! Derfor er jeg Mormon.

Hur jag lever min tro

Jeg tror på Gud. Jeg tror på Jesus Kristus som Guds Sønn. Jeg tror at Jesus døde for meg på korset for å vise meg at han elsker meg, og at jeg kan bli renset fra mine synder (eller dårlige valg). Jeg kan alltid få tilgivelse - og det er en kjempegave. Jeg prøver å leve sånn at mennesker kan gjenkjenne det jeg tror på i mine handlinger og gjerninger. Jeg er utrolig takknemlig til Jesus for hans offer, fordi jeg fortjener ikke det. Men jeg prøver å alltid tilgi andre som han gjør, og alltid være takknemlig, og tjene andre. Det er ikke alltid lett, og jeg er langtborte fra perfekt som Jesus, men jeg prøver så hardt som mulig. Jeg elsker å reise! Jeg har vært i Spania, Frankrike, Belgia, Nederland, Norge, England, Skottland, Irland, Nord-Irland, Wales, Amerika og Canada. Det som er spesielt for meg er at hvor som helst du er, er kirken det samme. Jeg har opplevde helt ulike kulturer - men kirken er alltid konsekvent den samme kirken gjennom hele verden. Akkurat nå bor jeg i Norge - og trives. Jeg har en del ansvar i kirken hvor jeg nå bor - som en lære. Jeg prøver å undervise slik Jesus gjorde, men det er ikke altid lett!