mormon.org Världsomfattande
Marius: Norge, Norsk, longboard, Danmark, Sverige, Mormon.

Hej, jag heter Marius

Om mig

Jeg studerer til å bli en byggingeniør, er forlovet med en fantastisk dame, liker å klatre, lese, spille gitar og longboard . Er 23 år, snakker seks språk, bodd i fem land og kommer fra en liten familie. liker kulde.

Varför jag är mormon

Jeg er mormon fordi jeg tror at Gud elsket, elsker og alltid vil elske oss, at han ikke vil endre seg, men alltid vil være den samme. Jeg har lest Mormons bok og Bibelen og tror at disse to skriftene sammen vitner om Kristus og det han har gjort for oss, og hva vi må gjøre for å komme tilbake til Gud. Alt i mitt liv som jeg har gjort av konsekvens av denne troen har kun medbrakt lykke og fred i mitt liv. for dette er jeg dypt takknemlig. Jeg tror at Gud snakket til oss, før gjennom profeter, og fortsatt snakker til oss på denne måten. Jeg tror at bønn virkelig er en måte å snakke til Gud på, og at skriftene er den måten han snakker til oss. Jeg prøve å være en Jesu Kristi disippel, derfor er jeg mormon.

Hur jag lever min tro

Jeg er i barnestuen i menigheten min, hvor vi passr på de små barnene som er fra 1 til 3, slik at foreldrene kan gå til klasser. Ellers er jeg hjemmelærer, hvor jeg gå og besøker medlemmer og ser hvordan det gå med de og om de trenger hjelp.