What Is a Church Community?
Loading.....

The video player could not be built.

Do you want to chat with a missionary?

We are happy to answer any questions you may have. Start a chat or call us at 1-888-537-6600.

Hi I'm Klaas

Ik ben opgegroeid in Nederland. Ik hou van voetbal, fitness en van reizen en ik ben mormoon.

About Me

Ik speel voetbal, ga een aantal keer per week naar de sportschool en op dit moment bereid ik mij voor om een zending te vervullen, om het geluk van dit evangelie te delen met mensen om mij heen. Een mooi levensmotto, dat mij vaak heeft geholpen, gaat als volgt: You know, sometimes all you need is twenty seconds of insane courage. Just literally twenty seconds of just embarrassing bravery. And I promise you, something great will come of it.

Why I am a Mormon

Ik ben opgegroeid binnen de kerk, maar dat betekent niet dat het makkelijk voor me is geweest. Ik heb heel vaak getwijfeld of er nou wel een god was en of dit wel de ware kerk is. Toen ik een jaar of 18 was, was deze twijfel het grootst. Dit was de tijd dat ik ook het meest ben gegroeid in de kerk. Door schrift studie, gebed en vrienden die me niet in de steek lieten, heb ik God zijn liefde kunnen voelen en weet ik dat dit evangelie waar is.

How I live my faith

Binnen de gemeente waar ik elke zondag naar de kerk ga, vertegenwoordig ik de jongeren van 18-30 jaar. De kerk organiseert veel landelijke activiteiten voor deze leeftijdsgroep, om elkaar beter te leren kennen. Mijn taak is om de jeugd te helpen waar dat nodig is en ze op de hoogte te houden van bijvoorbeeld deze activiteiten.