What Is a Church Community?
Loading.....

The video player could not be built.

Do you want to chat with a missionary?

We are happy to answer any questions you may have. Start a chat or call us at 1-888-537-6600.

Hi I'm Camilla

jeg er en Norsk misjonær i Danmark, jeg elsker min familie, fotball er tingen, og jeg er Mormon.

About Me

Jeg er Camilla, jeg er 21, fra et lite sted litt utenfor Kristiansand og er for tiden på en fulltids misjon i København Danmark misjon. det er super morro og jeg lærer masse hver dag fra det. jeg er den eldste av 5 barn og vi har masse gøy sammen! jeg elsker min familie og savner de hver dag jeg er ute. men jeg er ute for å tjene herren og det er noe som jeg også elsker like høyt. jeg fikk mitt kall til Danmark 27.April og siden da har Danmark hatt en spesiell plass i mitt hjerte!

Why I am a Mormon

jeg er medlem av Jesu kristi kirke av siste dagers hellige fordi jeg vet at det er det eneste sanne evangeliet på denne jord. det var opprettet av Kristus selv da han var på jorden og den ble gjennopprettet av Joseph Smith. jeg vet at Mormons bok er sann fordi jeg har lest den med et åpent sinn og med en ærlig hensikt og med et tro på å få et svar. jeg har bedt om den og fått en følelse som ikke kan beskrives med ord! ingenting kan få min tro til å rokkes, fordi jeg VET at det er det sanne evangeliet! og det er noe som gleder meg og gir meg håp i vanskelige tider. evangeliet gjør det mulig for meg å se min familie igjen og til at jeg og min famile kan være sammen i all evighet.

How I live my faith

jeg lever min tro ved å tjene en fulltid misjon selvfølgelig, men jeg prøver mitt beste hver dag til å tjene mine mendmennesker å leve og handle som Kristus gjore da han levde på jorden! hver dag inviterer jeg mennesker til å høre om Kristi evangelium og det er noe som gir meg masse glede. jeg underviser menensker i hvordan de kan komme nærmere sin himmelske fader og hvordna de kan bli bedre kjent med han og lære om hans plan for oss mennesker her på jorden.