What Is a Church Community?
Loading.....

The video player could not be built.

Do you want to chat with a missionary?

We are happy to answer any questions you may have. Start a chat or call us at 1-888-537-6600.

Hi I'm Spencer

Jeg kan lide Muse, DCI, og William Faulkner. Jeg er en Mormon missionær.

About Me

Jeg bor i Fredericia, Danmark og jeg elsker det! Jeg har boet i Danmark lidt over et år og virkelig nyder at lære om den danske kultur og traditioner. Jeg kan godt lide folket, arkitekturen, og æblekage.

Why I am a Mormon

Jeg er glad og taknemlig over at være medlem af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Mit medlemskab er nok den største og mest betydningsfuldt ting i mit liv, og er årsagen til hvorfor jeg er hvordan jeg er. Jeg er en Mormon fordi jeg har et vidnesbyrd om Joseph Smith og Mormons Bog. Jeg har indset, at hvis Mormons Bog er sandt, så er Joseph Smith blevet kaldet af Gud og har genoprettet Kristi kirke. Denne kirke er åben og ærlig med mig, har sande principper, og altid giver mig muligheder for at forbedre mig selv og hjælpe andre.

How I live my faith

Min deltagelse i kirke møder om Søndagen eller andre aktiviteter er altid sjove og meningsfulde. I fortiden har jeg altid taget i kirke om Søndagen ca. femten minutter tidlige for at jeg kunne hjælpe forberede nadveren. At vågne op tidlige om morgenen for at hjælpe tjene andre har altid givet mig en trøstende og fredelig følelse som har begyndt min dag på den rigtige måde. Efter jeg færdiggjorde high school, besluttede jeg mig for at tage på mission for min kirke. Det er et privilegium og meget sjovt. Jeg var heldig nok at blev kaldet til at tjene i Danmark! Jeg tjener som en fuldtidsmissionær og hjælper mennesker komme sig tættere på Kristus.

How can I know Mormonism is true?

Spencer
Den bedst måde at finde ud af om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige er sandt, er at bede om det. Vi tror at denne kirke er Jesu Kristi og Himmelske Faders sande kirke, så hvorfor ikke vende til dem for at få svar? Ikke kun er hvem som helst i stand til at bede, er Gud villig til at lytte til hvem som helst som søger ham. Ifølge Mormons Bog i Moronis Bog 10:4-5 der står Og når I modtager dette, vil jeg formane jer til, at I spørger Gud, den evige Fader, i Kristi navn, om ikke dette er sandt; og hvis I spørger af et oprigtigt hjerte, med oprigtig hensigt, idet I har tro på Kristus, så vil han tilkendegive sandheden af det for jer ved Helligåndens kraft. 5 Og ved Helligåndens kraft kan I kende sandheden af alt. Her lærer vi at hvis vi bede med oprigtig hensigt, tro, og et ønske at handle på det svar vi modtager, vil Han kommunikere med os og bekræfte sandheden af disse ting. Husk at svare kommer på mange forskellige måder og tidspunkter, men komme alligevel. Show more Show less