What Is a Church Community?
Loading.....

The video player could not be built.

Do you want to chat with a missionary?

We are happy to answer any questions you may have. Start a chat or call us at 1-888-537-6600.

Hi I'm Hans

Het mormonisme heeft me veel geleerd dat echt geluk veel dieper gaat dan plezier hebben.

About Me

Gehuwd; vier prachtkinderen; uit een groot gezin en heb de wereld gezien en een goede opleiding gevolgd. Mijn passie is mensen helpen meer uit het leven te halen als ze gezond zijn, en hun lasten te verlichten als ze belast zijn. Ik daag het denken van anderen graag uit, net zozeer als dat het mij uitdaagt om dieper te denken en daardoor meer van ons leven te genieten. Studeren en leren vind ik prachtig. Ik leer graag over culturen en hoe mensen daarin functioneren. Ik smul van de wijsheden van Heilige Schriftuur van allerlei religies.

Why I am a Mormon

Ik ben mijn ouders eeuwig dankbaar voor hun goede Christelijke voorbeeld en onderwijs in Gods wegen. Door het mormonisme weet ik wie God is, wie ik ben, en wat het doel is van het leven. God is niet een mysterie voor hen die hem liefhebben. Wij zijn Zijn kinderen en we zijn eeuwige wezens. Dit aardse leven, met al haar uitdagingen en tranenmomenten, is een leerperiode, om ons te ontwikkelen. Volgens mij zijn leergierigheid, praktisch je leven regelen, en anderen gelukkig maken, basismotto's. Ik ben diep onder de indruk van wat ik van veel mensen om me heen leer - van jong tot oud en van iedere soort geloofsovertuiging. Mijn eigen geloofsovertuiging heeft mij een openheid, bewondering en diep respect gegeven voor velen om mij heen. Dat heeft heel veel invloed op hoe ik mij over anderen voel, en daarbij een gezond beeld van eigenwaarde. Zonder Christus ben ik niets. Door Christus kunnen we alles overwinnen. Mijn karakter is drastisch veranderd door deze visie. Dat is wat het mormonisme mij doet.

How I live my faith

Volgens mij zullen we aan het eind van ons leven niet denken aan de prachtige dingen die we hebben gepresteerd, hoe rijk we zijn geworden of hoeveel mensen we hebben gemanaged. Het evangelie heeft mij een ander beeld gegeven van geluk dan wat we op TV en op straat horen. Geluk zit in een hechte band met familieleden en vrienden die jij kunt vertrouwen en die op jou vertrouwen. Wat mij diep intrigeert is hoe God met ons individueel communiceert, en dat als wij leren hoe dit werkt, het ons dagelijks opbouwt. Je hoeft God niet te ZIEN om dat te weten, je kunt het voelen, horen, en de effecten ervan zien, net zoals we dat met de zwaartekracht observeren, met stroom of met de wind. Kunnen we een mooiere gave hebben dan ongeziene dingen toch kunnen weten?