mormon.org Širom svijeta
Zvjezdana: Mormon.

Dobar dan, Ja sam Zvjezdana

O meni

Krstila sam se sa 18 godina, služila na raznima pozivima u Crkvi i misiju na Hramskom trgu u Salt Lake Cityu tijekom zimske Olimpijade. Upoznala sam mnogo ljudi koji su mi postali primjeri i pomogli mi donositi odluke u mom životu koje su me izgradile u osobu koja sam sada. Radeći za CCL upoznala sam svog supruga i imamo troje vrlo aktivne, maštovite i slatke djece.

Zašto sam mormon?

Kroz svoju potragu za istinom o vjeri našla sam sve odgovore koji su mi do tog trena bili nejasni ili nedostupni. Zadobila sam snažno svjedočanstvo o istinitosti obnovljenog evanđelja kroz proučavanje Svetih pisama,raznih obraćanja i govora vodstva Crkve te molitve i posta kroz koje sam postavljala i tražila odgovore na pitanja koja sam imala.

Kako živim svoju vjeru

U Crkvi od samog početka svog članstva služim na pozivima koji su mi ponuđeni, služila sam kao voditeljica zbora, voditeljica aktivnosti u ogranku, sestra misionarka, savjetnica predsjednici u organizaciji žena u Crkvi i trenutno kao predsjednica te organizacije. Moje odgovornosti su organizacija rada te organizacije na način da uzdiže sestre u njihovim nastojanjima da žive evanđelje, daju potporu svećeništvu i ostalim organizacijama u Crkvi te da kroz razne aktivnosti razvijaju svoj božanski potencijal kao kćeri nebeskog Oca.