mormon.org Širom svijeta
Kadie Kovač: Amerika, Američanka, Misijonar, misijonarka, Študentka, Študent, Mormon.

Dobar dan, Ja sam Kadie Kovač

O meni

Zdravo! Ime mi je Kadie Kovač in sem Mormonka! Jaz sem iz Amerike ampak sem živela v Sloveniji (v Mariboru, Celju, in Kranju) čez eno leto in pol. Imam rada umetnost, znanost, in ko se imam priložnosti učiti. Tudi mi je všeč plezanje in ko lahko hodim na gore.

Zašto sam mormon?

Mormonka sem ker sem se odločila v svojem življenju da želim slediti Jezusu Kristusu. Verujem da je Jezus Kristus in da je Bog v nebesih v ima načrt za vsakega na Zemlji. Verujem da On skrbi za nas in da nam pomaga preko življenske nevihte. Bog želi da smo srečni. To vedenje mi daje radost vsak dan. Zaradi tega vedenja imam srečno in zaradi tega sem Mormonka.

Kako živim svoju vjeru

Moja vera mi pomaga vsak dan v mojem življenju. Kot študenka imam veliko odločitvi in včasih občutim izgubljena. Ampak vem da preko molitve, lahko imam vodstvo za svoje življene ko pomembne odločitve pridejo. Občutim ljubezen milostnega Boga ko občutim kot sem samo še en človek na Zemlji. Ko mislim na Boga vsak dan preko branja svetih spisov, molitve, in še več, imam upanje in srečo v mojem življenju.