mormon.org Širom svijeta
Catherine: Amerikanka, Student, Misionarka, Mormon.

Dobar dan, Ja sam Catherine

O meni

Studiram Engleski, iako već znam, jer volim čitati i pisati. Hoću biti učiteljica za srednju školu. Rodila sam se u Kaliforniji, ali živjela sam također u Iowi i u Juti. Volim meksičku hranu, pagotovo burrito! Kad imam slobodno vrijeme, volim spavati, pjevati, i hodati dok rasmišljam o dobroti Boga i života. Puno sam blagoslovljena od Boga i ne mogu ga zahvaliti dosta.

Zašto sam mormon?

Krstila sam se kad sam imala 8 godina, ali dobila sam svoje svjedočanstvo kada sam pročitala Mormonovu knjigu kad sam imala 16 godina. Tada sam trebala nadu i odgovore. Kroz Mormonovu knjigu, naučila sam da Bog postoji i koliko nas voli. Ima plan za nas i odgovara na naše molitve. Zbog mojeg članstva ove crkve, shvaćam svoju svrhu na zemlji. Znam da mogu ostvariti tu svrhu pomoći Isusa Krista.

Kako živim svoju vjeru

Živjela sam u Osijeku, Rijeku, Beogradu, i u Banjoj Luci zato što sam bila misionarka za ovu crkvu. Volim ovu crkvu i vjerujem da ima posebnu poruku o vjeri i nadi koja je važna da ljudi znaju. Služim za crkvu sad kao učiteljica nedjelne škole, i volim učiti tjedno pojedinačno i kao grupa. Nikada ćeš prestati učiti cijelog života!