mormon.org Širom svijeta

Dobar dan, Ja sam Alex Boye

  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye

O meni

Zabavljam publiku diljem svijeta već više od 15 godina. Rođen sam i živim u Londonu u Engleskoj, i imao sam hitove u više od 15 zemalja, prodao sam više od pola milijuna nosača zvuka i nastupao zajedno s grupama i pjevačima kao što su Bryan Adams, George Michael, Simon Garfunkel, MC Hammer, Vanilla Ice, N'SYNC, Jay-Z, The Backstreet Boys, Jordyn Sparks, pobjednik Plesa sa zvijezdama Derek Huff, Missy Elliott, Mary J. Blige, David Archuleta i The smashing Pumpkins, da spomenem samo neke. Bio sam misionar SPD-a 2 godine u Engleskoj u Bristolu i nedugo nakon toga odabrao sam glazbu kao karijeru pa sam ju mogao koristiti kako bih utjecao i nadahnjivao ljude da čine dobro. Nastupao sam na mnogim istaknutim mjestima diljem zemlje, uključujući i MGM Grand u Las Vegasu. Što se tiče glume, bio sam statist u CBS-ovoj seriji Kako sam upoznao vašu majku. Također, radio sam glazbu za nekoliko filmova kao što su Charly, The Dance, Baptist at the Barbecue, Suites on the Loose i Church ball. Jednostavno volim nazivati samoga sebe »Znakovitim crnim čovjekom u Uti«. Dobro, trojica smo ovdje, no ja prisvajam tu titulu! Volim se smijati. Neki posebni vrhunci u mom životu bili su davanje Mormonove knjige princu Charlesu, pristupanje u zbor Mormon Tabernacle i vjenčanje s mojom prekrasnom suprugom Julie. Snimio sam dvije samostalne pjesme na novom nosaču zvuka Mormon Tabernaclea pod nazivom »Come Thou Fount« koji je dobio odlične kritike i nalazi se na prvom mjestu Billbordove ljestvice klasične glazbe. Izveo sam 2 pjesme na rasprodanoj turneji zbora Mormon Tabernacle po srednjem zapadu.

Zašto sam mormon?

Ja sam mormon jer sam napokon pronašao nešto za što vjerujem da mi je dalo uvid u to kako trebam živjeti uspješno, sretno i na što svrsishodniji i ispunjeniji način. Bog ima mogućnost obične ljude staviti u neobične situacije i može nas blagosloviti na načine nama neshvatljive. Kako bi se to dogodilo, iz vlastitog iskustva mogu reći ljudima da trebamo pustiti svoja E-G-A (izdvojena bića). Čini se da je to razlog svakoga problema s kojim se suočavamo u svakidašnjem životu. Ne možemo opstati na ovome svijetu bez Božjeg utjecaja u našim životima.

Osobne priče

Mnogo je ljudi, religija i vjera na svijetu koje nam nude događaje Spasiteljevog posjeta prorocima na zemlji, no nikada nisam čitao ili čuo bilo kakav događaj da su čovjeka posjetili i BOG i ISUS KRIST, kao što se to dogodilo Josephu Smithu. Implikacije za to su SNAŽNE!! Poruka je bila tako važna da je Krist poveo svoga Oca sa sobom!! Pozivam sve koji su znatiželjnog uma da što više nauče o tim događajima koji vode povratku Kristove istinske Crkve… i dopustite da vam promijene život kao što su i meni!!

Kako živim svoju vjeru

Ja živim svoju vjeru dan po dan i nosim ju u svome rukavu. Ja sam otvorena knjiga i filtriram cijeli svoj život kroz stvari u koje vjerujem. Ako je to dobro, uzdižuće, učinit ću to, ako je razarajuće i sputava mene ili ljude oko mene, tada to neću učiniti. To dolazi iz načela evanđelja Isusa Krista i TO je postalo bitno u mojem životu!!