mormon.org Ανά τον κόσμο
Άνθρωποι
Αξίες
Τα πιστεύω
Επίσκεψη
.

Γεια, είμαι Юлия (Yulia)

  • Yulia Dobrovolskaya
  • Yulia Dobrovolskaya
  • Yulia Dobrovolskaya
  • Yulia Dobrovolskaya
  • Yulia Dobrovolskaya
  • Yulia Dobrovolskaya
  • Yulia Dobrovolskaya
  • Yulia Dobrovolskaya

Σχετικά με εμένα

Μου αρέσει να μαγειρεύω, να παίζω πινγκ-πονγκ και το κολύμπι. Μου αρέσει να ζωγραφίζω με νερομπογιές και να κεντώ εικόνες. Μελετώ ξένες γλώσσες. Συνθέτω μουσική. Είμαι μητέρα 3 παιδιών. Έχω πτυχίο στη μουσική. Αυτή τη στιγμή είμαι μαέστρος μίας μουσικής ομάδας νέων. Είναι υπέροχοι μουσικοί. Το έργο μου μαζί τους είναι πηγή εμπνεύσεως και ευτυχίας. Όλη τη ζωή μου περιβαλλόμουν από μουσική. Είναι το πώς δημιουργώ. Αυτοί οι μουσικοί είναι φίλοι μου και σκεφτόμαστε με παρόμοιους τρόπους. Είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά φέρνει μεγάλη χαρά και εγκώμιο στην ψυχή μου. Αγαπώ τα παιδιά. Είναι διαφορετικά αλλά τόσο δραστήρια, περίεργα και δυναμικά. Απολαμβάνουν τόσο πολύ να μαθαίνουν καινούργια πράγματα για αυτόν τον κόσμο. Μαζί παίζουμε και μαθαίνουμε. Όταν τα παιδιά ενδιαφέρονται και διασκεδάζουν, μπορούν να κάνουν αμέτρητες ανακαλύψεις, νίκες και επιτεύγματα. Μου αρέσει να τελειοποιώ τον εαυτό μου και να βάζω την ψυχή μου να εργάζεται.

Γιατί είμαι μορμόνος

Έχω μια πολύτιμη κληρονομιά πίστης από τους προγόνους μου. Ενώ μελετούσα τη γενεαλογία μου, έμαθα πώς ήταν, τι έκαναν, ποιοι ήταν οι φίλοι τους και ποια ήταν η φήμη τους. Αισθάνθηκα γνήσια ευτυχία, όταν ανακάλυψα ότι ανήκα σε αξιοθαύμαστες, άξιες οικογένειες με υψηλά ηθικά πρότυπα. Ενώ έγραφα ιστορίες για τους προγόνους μου, μπορούσα ξεκάθαρα να δω συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τα οποία με συνέπεια πέρασαν από γενιά σε γενιά και είναι μεγάλης αξίας για εμένα. Έμαθα ότι το Ευαγγέλιο επηρεάζει πολύ τη ζωή μας. Δεν εγγυάται την απουσία προβλημάτων, όπως αρρώστιες, απώλεια εργασίας, εχθρότητα από κάποιες ομάδες και ούτω καθεξής. Αλλά όταν ζω το Ευαγγέλιο, βρίσκω μέσα μου τη δύναμη να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες, να αποδεχτώ τα δύσκολα και ακατανόητα πράγματα που έρχονται στη ζωή μου και τα βλέπω ως μια ευκαιρία να γίνω καλύτερη και να αυξήσω την προσωπική μου ανάπτυξη. Ξέρω ποια είμαι. Είμαι κόρη του Θεού. Και εμπιστεύτηκα τη ζωή μου σε Εκείνον. Δεν είναι τυφλή εμπιστοσύνη, αλλά μιλώ μαζί Του για το σχέδιο της ζωής μου. Δεν ζητώ από τον Θεό να κάνει για εμένα κάτι για το οποίο δεν είμαι έτοιμη να αφιερώσω τον χρόνο μου και τις προσπάθειές μου. Χειρίζομαι τη ζωή μου και τη ζωή των μελών της οικογένειάς μου ως ένα πολύτιμο δώρο. Την υπεραγαπώ και επιθυμώ να γεμίσω τη ζωή μου μόνο με τα πράγματα που θέλω να θυμάμαι για πάντα. Ύστερα από πολλά χρόνια, θέλω να κοιτάξω πίσω στη ζωή μου και, αξιολογώντας ό,τι έχω κάνει και έχω πετύχει, να δω ότι μου αρέσει, ότι δεν έχω πράγματα να μετανιώσω και ότι η ζωή μου δεν χαραμίστηκε. Αγαπώ τον Θεό. Η Εκκλησία είχε βοηθήσει την οικογένειά μου να ζήσει μέσα από μια δύσκολη περίοδο της ζωής μας. Μας υποστηρίζει σήμερα. Σε αυτήν την Εκκλησία βρήκα τη θαυμάσια και πολύτιμη γνώση ότι οι οικογένειες μπορούν να είναι μαζί παντοτινά. Αυτή η γνώση είναι υπέροχη, μας καθιστά υπεύθυνους -- είναι για όλη την αιωνιότητα!

Πώς ζω την πίστη μου

Μια από τις αξέχαστες εμπειρίες της χριστιανικής μου ζωής έχει να κάνει με την πόλη καταγωγής μου. Κάποτε μου ανατέθηκε να οργανώσω μια επιτροπή για να δώσουμε εθελοντική βοήθεια στις τοπικές διοικήσεις μας, φροντίζοντας πάρκα και άλλες περιοχές αναψυχής. Αυτό ήταν κάτι καινούργιο για εμένα. Αυτή ήταν μια ευκαιρία να μοιραστούμε υψηλά ηθικά πρότυπα που ζούσαμε με αυτά στην οικογένειά μου και ανάμεσα στα μέλη της εκκλησίας, με τους ανθρώπους γύρω μας και να τους κάνουμε γνωστό ότι είμαστε χριστιανοί, καθώς αναζητούμε να αποδεχθούμε την πρόσκληση του Κυρίου για να «υπηρετούμε τον πλησίον μας». Βρήκαμε τα σωστά λόγια, συναντηθήκαμε με αξιωματούχους και ορίσαμε ημερομηνίες για κοινές δραστηριότητες με τα μέλη μας. Τι χαρά που ήταν -- να βλέπουμε όλες τις οικογένειες, τους νέους και τους ηλικιωμένους ανθρώπους, ενωμένους στην υπέροχη υπηρεσία τους στην πόλη καταγωγής τους! Το έργο ήταν καλά οργανωμένο και εκτελέστηκε με χαρά. Συνεχώς ακούγαμε θετικά σχόλια για το γεγονός ότι άλλη μια περιοχή της πόλης τους γινόταν πιο καθαρή και πιο ελκυστική. Όλοι ήταν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα! Είχα την ευκαιρία να διδάξω νέες γυναίκες στον τομέα μας. Όλες τους έχουν διαφορετικό χαρακτήρα, ανατροφή και μπορεί να είναι μικρές, αλλά έχουν εμπειρίες στη ζωή. Είναι θαυμάσιο να παρατηρείς πώς η συμβουλή που λαμβάνουν στα μαθήματα τις βοηθά να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να αξιολογούν τον εαυτό τους ως μοναδική προσωπικότητα. Τα κορίτσια μαθαίνουν να αγαπούν τις οικογένειες τους και να αισθάνονται ευτυχισμένα εκεί. Αναπτύσσουν τα ταλέντα τους και σκέφτονται βαθιά για τους στόχους και τις προτεραιότητες της ζωής. Στη νιότη τους, τα κορίτσια βρίσκουν τη δύναμη να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τον καπνό, από την πορνογραφία και τον χυδαίο λόγο, από το χάσιμο χρόνου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Διαδίκτυο. Ντύνονται σεμνά αλλά με γούστο, ακούν κόσμια μουσική, επηρεάζουν θετικά τους συνομήλικους με το παράδειγμά τους. Είμαι υπερήφανη για την επιτυχία αυτών των κοριτσιών. Θαυμάζω την αγάπη τους για τη ζωή, τη φιλία και πώς ζουν με σιγουριά τη ζωή τους. Αυτά τα κορίτσια μπορούν να πετύχουν πολλά σε οικογένειες και στην κοινωνία.