mormon.org Ανά τον κόσμο
Άνθρωποι
Αξίες
Τα πιστεύω
Επίσκεψη
.

Γεια, είμαι Alex Boye

  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye
  • Alex Boye

Σχετικά με εμένα

Διασκεδάζω ακροατήρια ανά τον κόσμο για περισσότερα από 15 χρόνια. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λονδίνο της Αγγλίας και είχα επιτυχίες σε περισσότερες από 15 χώρες, πωλώντας πάνω από μισό εκατομμύριο cd και έχω τραγουδήσει δίπλα σε ομάδες όπως Bryan Adams, George Michael, Simon Garfunkel, MC Hammer, Vanilla Ice, N'SYNC, Jay-Z, The Backstreet Boys, Jordyn Sparks, τον νικητή του Dancing with the stars Derek Huff Missy Elliott, Mary. J.Blige, David Archuleta και τους The smashing Pumpkins για να αναφέρω μερικούς. Ήμουν ιεραπόστολος Α.Τ.Η. για 2 χρόνια στο Μπρίστολ της Αγγλίας και σύντομα μετά επέλεξα τη μουσική ως σταδιοδρομία, ούτως ώστε να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τη μουσική μου για να επηρεάσω και να εμπνεύσω ανθρώπους για το καλό. Έχω τραγουδήσει σε πολλούς διάσημους τόπους σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του MGM Grand στο Λας Βέγκας. Στην υποκριτική έχω παίξει έναν βωβό ρόλο στη φαρσοκωμωδία του CBS, How i met your mother. Συμμετείχα επίσης με τη μουσική σε διάφορες μουσικές ταινιών, συμπεριλαμβανομένων των Charly, The Dance, Baptist at the Barbecue, Suits on the Loose και Church ball. Απλώς αναφέρομαι ως το «δείγμα μαύρου τύπου στη Γιούτα». Λοιπόν, υπάρχουν 3 από εμάς, αλλά το διεκδικώ! Μου αρέσει να γελώ. Ορισμένα από τα εντυπωσιακότερα σημεία στη ζωή μου ήταν όταν έδωσα το Βιβλίο του Μόρμον στον πρίγκιπα Κάρολο, όταν προσεχώρησα στη Μορμονική Χορωδία του Ταμπερνάκλ και όταν νυμφεύθηκα την όμορφη σύζυγό μου, Τζούλι. Έχω ηχογραφήσει δύο τραγούδια σόλο στο νέο cd της Χορωδίας του Ταμπερνάκλ "Come Thou Fount", το οποίο κέρδισε διθυραμβικές κριτικές και έφθασε στο #1 στα Billboard Classical Charts. Έχω πει 2 τραγούδια στην περιοδεία της Μορμονικής Χορωδίας του Ταμπερνάκλ στις μεσοδυτικές πολιτείες, όπου πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια.

Γιατί είμαι μορμόνος

Είμαι μορμόνος, διότι έχω βρει επιτέλους κάτι να πιστεύω το οποίο μου έχει δώσει ένα όραμα για το πώς θα πρέπει να ζω τη ζωή μου επιτυχώς, ευτυχισμένα και με τον πιο αποφασιστικό και ικανοποιητικό τρόπο. Ο Θεός μπορεί να πάρει συνήθεις ανθρώπους και να τους θέσει σε εξαιρετικές καταστάσεις και μπορεί να μας ευλογήσει όλους με τρόπους που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε. Για να γίνει αυτό, από την εμπειρία μου λέω στους ανθρώπους ότι πρέπει να αφήσουμε το ΕΓΩ μας. Αυτό φαίνεται ότι είναι ο λόγος για σχεδόν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή ζωή… Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε σε αυτόν τον κόσμο χωρίς την επιρροή του Θεού στη ζωή μας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, θρησκείες και δόγματα στον κόσμο που έχουν δώσει αφηγήσεις για τον Σωτήρα που επισκέφθηκε Προφήτες επάνω στη γη, αλλά ποτέ δεν έχω διαβάσει ούτε ακούσει αφηγήσεις για έναν άνδρα που τον επισκέφθηκαν αμφότεροι ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, κάτι που συνέβη στον Τζόζεφ Σμιθ. Οι συνέπειες αυτού είναι ΔΥΝΑΤΕΣ! Το μήνυμα ήταν τόσο σημαντικό που ο Χριστός έφερε τον Πατέρα Του μαζί του! Προσκαλώ όλους όσοι είναι περίεργοι να μάθουν περισσότερα για τα γεγονότα αυτά που οδήγησαν στην επιστροφή της αληθινής Εκκλησίας του Χριστού. …και ας αλλάξει τη ζωή σας όπως άλλαξε τη δική μου!

Πώς ζω την πίστη μου

Ζω την πίστη μου κάθε ημέρα ξεχωριστά και δεν κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι ανοικτό βιβλίο και φιλτράρω όλη μου τη ζωή μέσα από αυτά που πιστεύω. Αν είναι καλό και ανυψωτικό, θα το κάνω, αν είναι καταστρεπτικό και καταβάλλει εμένα ή ανθρώπους γύρω μου, τότε δεν θα το κάνω. Αυτό προέρχεται από τις αρχές του Ευαγγελίου του Ιησού Χριστού και έχει κάνει ΟΛΗ τη διαφορά στη ζωή μου!