mormon.org Në mbarë botën

Si ju ka ndihmuar pjesëmarrja në shërbimet e Kishës?

  • Pjesëmarrja në shërbimet e Kishës më ndihmon të qëndroj e përqendruar gjatë gjithë rrëmujës në pjesën tjetër të javës. Dëshmitë vetjake i dëgjoj përherë kur unë përpiqem të ndërtoj vetë dëshminë time dhe të përforcoj besimin tim vetjak. Shfaq më shumë

Asnjë Rezultat