mormon.org Në mbarë botën
Kyle: Birsuar, Juta, Mundje, Sporta, Mormon.

Përshëndetje, unë jam Kyle

Rreth Meje

Jam një femijë i Perëndisë, e di atë dhe unë jam shumë krenar që mund të them se Jam mormon.

Përse Jam Mormon

Kur isha 16 unë e takova babin timë biologjikë. Nuk e di pse kërkova atë, ndoshta ishte sepse mendova gjithmonë se si do të ishte në se nuk isha i birsuar. Gjithmonë kam menduar si do të ishte jeta në se isha në një shtëpi tjetër. Në se isha në një familje që nuk është mormon. Pra kur e takova atë ishte një dëshmi për mua që jam në atë vënd të Zoti, ku ai do për mua të jem. Dhe është një dëshmi për mua që duhet të jem më i mirenjohes për ato gjëra që Zoti mua më ka dhënë. Si që thuhet në Alma kapitulli 29. Jam shumë mirenjohes që u birsova në këtë familje dhe që kam pasur mundësinë të rritesha në ungjillin i Jezu Krishtit. E di se Zoti jeton, e di se ai na do shumë dhe që gjithëmonë ai do tV na ndihmojë vetëm duhet ta kërkojmë atë për ato gjëra që kemi nevojë të marrim nepërmjet lutjës. Dhe duhet t kërkojmë Jezusin në jetët tona që ai mund të na ndihmojë ne të bëhemi të shenjtë. Si thuhet në Ethëri 12: 49

Ngjarje Personale

Si ju ka ndihmuar Fryma e Shenjtë?

Zoti na do aq shumë që ai na ka dhënë një ndihmues në jetën tonë. Nepërmjet të cilit ne mund të degjojmë zërin e tij dhe ai mund të na tregojë shumë gjëra që kemi nevojë të dijmë. E di se ai nuk do të na braktisë kurrë. Se Fryma e Shenjtë do të na tregojë këshillëotit dhe më ka ndihmuar shumë në jetën time. E di se ai mund të ju ndihmojë gjithashtu.

Si e jetoj unë besimin tim

Ne jemi 5 femijë në familjën time. Ne të tre më të vegjël jemi të birsuar bashkë. Motra ime është një prej shoqëve të mi më të ngushtë. Ajo është një misionare në Nju York qetash, dhe iku një javë para meje për misionin e saj. Unë jam thirrur si një misionar në misionin e Adriatikut e Jugut në Kosov, dhe Shqipni. Jam rritur në një qytet i vogël i cili quhet Korin Juta. Por unë lëviza shtëpinë 4 muaj para se të ika për misionin timë. Kam bërë mundje, dhe futbol Amerikan gjatë gjithë jetës sime. Më pëlqen shumë aktivitetët jashtë dhe sporta. Unë jam shumë kenaqur me punë Zotit që po bëhet këtu. Dhe e di se ai jeton. I na degjon dhe do të na degjojë gjithëmonë!