Пропустити навігацію
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
Спілкуйтеся з нами в чаті

Про нас

Ми віримо, що завдяки Йому всі люди можуть мати вічне життя зі своїми сім’ями у царстві Небесного Батька (Іван 3:16). Ми також віримо, що, як духи, ми жили з Богом до свого народження (Римлянам 8:16), і що, згідно з Його планом щастя, ми можемо прийти на землю, щоб отримати фізичні тіла, аби навчатися і зростати. Ми віримо, що завдяки роботі, яка виконується в мормонських храмах, наші сімейні стосунки можуть бути запечатані навіки. Це можливо за умови, що ми живемо праведно, згідно з Божественним проводом, даним через одкровення пророкам, і каємося, коли припускаємося помилок. Місія Церкви полягає в тому, щоб допомогти нам справлятися з труднощами цього життя, аби стати гідними земних і духовних благословень, які Бог приготував для нас.

Церква

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів—це офіційна назва релігії, яку зазвичай називають мормонською церквою. Її було засновано 6 квітня 1830 року Джозефом Смітом, першим Президентом Церкви. Ми віримо, що Бог покликав його бути пророком у наш час, так само, як Мойсея і Авраама у біблійні часи. Після того, як Джозеф Сміт молився, щоб дізнатися, до якої церкви йому приєднатися, він побачив у видінні Бога й Ісуса Христа. Від Них він отримав покликання відновити Церкву, яку Христос організував за Свого життя на землі, з належним устроєм та владою священства, яку було втрачено невдовзі після смерті Спасителя.

З перших шести членів у 1830 р. Церква Ісуса Христа кількісно зросла до 14 мільйонів послідовників, які живуть на шести континентах. Після смерті Джозефа Сміта Церквою безперервно керували пророки, які завжди прагнули допомогти членам Церкви розвинути глибше розуміння євангелії Ісуса Христа й більшу любов до неї.

Mormon.org

Мета цього сайту—познайомити світ з нашою Церквою. Ми сподіваємося, що на цих сторінках дамо відповіді на ваші запитання, подамо точну інформацію і підкажемо, яким чином ви можете дізнатися більше. Сторінка “Наші люди” познайомить читачів з мормонами, які самі розповідають про те, як євангелія Ісуса Христа благословила їхнє життя. Сторінка “Наші цінності” висвітлює певні пріоритети в культурі мормонів, наприклад: мати міцні сім’ї, служити іншим і бути хорошими громадянами своєї країни. І в розділі “Наша віра” ми знайомимо з основоположними вченнями, які є фундаментом наших вірувань. Ми сподіваємося, що цей сайт буде хорошим початком у вашому дослідженні нашої віри, після чого ви зможете зв’язатися з місіонерами й відвідати наші церковні богослужіння.

Церква володіє багатьма веб-сайтами, на яких розміщує свої матеріали. Ось деякі з найвідвідуваніших:

  • LDS.org – головним чином призначений для членів Церкви. На ньому містяться послання провідників Церкви, веб-групи для місцевих громад і подано матеріали для тих, хто вивчає євангелію або готує уроки.
  • Newsroom.LDS.org – містить новини та статистичну інформацію про Церкву.
  • Familysearch.org – це найбільша генеалогічна організація у світі, яка надає дані та послуги будь-якій людині, зацікавленій у дослідженні сімейної історії.