mormon.org У всьому світі
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Зустрітися з
місіонерами

Хто такі місіонери?

Прошу, щоб місіонери зв’язалися зі мною:

Дякуємо за прохання зустрітися з місіонерами Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. За кілька днів вони повинні з вами зв’язатися.

Будь ласка, зробіть позначки біля полів для обов’язкового заповнення, вказаних нижче.

Чому ці молоді чоловіки і жінки вирішують одягатися в парадний одяг і бродити по чужих краях протягом двох років? Господня Церква завжди була місіонерською церквою. Так само, як Ісус Христос і Його учні проповідували євангелію, сьогодні Його слово проголошують більш ніж 84 000 місіонерів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Їх покликають проповідувати євангелію Ісуса Христа в усіх частинах світу. Вік більшості місіонерів становить близько 20 років, хоча багато літніх одружених пар також приймають рішення служити. Місіонери добровільно відкладають навчання, роботу і побачення на термін близько двох років для того, аби служити Господу за власний кошт.

Спілкування з сім’єю обмежене лише листами або електронною поштою та кількома телефонними дзвінками, щоб вони могли всім серцем зосередитися на служінні Господу і людям, серед яких живуть. Протягом двох років їхнього служіння на місії повного дня вони присвячують себе вивченню [євангелії], зустрічам з людьми та навчанню про Ісуса Христа і Його відновлену Церкву. Їхня робота є працею любові, і більшість місіонерів закінчує місію з відчуттям, що завдяки служінню вони отримали більше, ніж віддали.

Чого очікувати

зустріч з місіонерами

З вами зв’яжуться протягом 2–3 днів. Місіонери, юнаки або молоді жінки, можуть зустрітися з вами у вас вдома, де вам, імовірно, буде найзручніше, або, за бажанням, в одному з наших домів зборів, або ж в іншому громадському місці. Зазвичай, зустріч триває близько 45 хвилин, а може бути і скорочена згідно з вашим розкладом. Місіонери розкажуть про наші основні вірування, саме: віру, покаяння та слухняність Божим заповідям; а також обговорять будь-які інші запитання, які ви маєте стосовно Церкви або релігії чи життя загалом. Ці зустрічі проходять цілком невимушено. Вас не будуть просити щось купувати або вносити пожертвування, а тільки запропонують більше дізнатися про Ісуса Христа і Церкву, яка так багато для нас значить.

Якщо сказане місіонерами вас зацікавить і буде для вас важливим, ви можете призначити іншу зустріч, щоб обговорити ці питання більш глибоко і дізнатися про них більше. Вони можуть дати вам Книгу Мормона і супроводжувати вас на церковні збори, аби ви могли самі побачити, що являє наша віра.