Da li me Bog zaista poznaje?

Bog je vaš Nebeski Otac, a vi ste njegovo dijete. On vas voli i želi da budete uspješni u ovom životu te da se vratite živjeti u njegovu nazočnost. Naučite više.

Odgovori na ovo pitanje

Koja je svrha mog života?

Božji naum sreće pomaže vam razumjeti svrhu života i vaš odnos s Bogom. Usredotočen na Isusa Krista, Božji naum podučava odakle ste došli, zašto ste ovdje i što se događa kada umrete. Naučite više.

Odgovori na ovo pitanje

Je li Bog zadovoljan sa mnom?

Bog želi da njegova djeca budu sretna. Dao nam je slobodu da izaberemo između dobra i zla. Kad slušate Božje zapovijedi i odaberete podvrći se njegovoj volji, pokazujete svoju ljubav za njega. Naučite više. 

Odgovori na ovo pitanje

Što se događa kada umrem?

Sa zemaljske perspektive tjelesna smrt može izgledati kao kraj, premda je uistinu korak naprijed u naumu Nebeskog Oca, koji nas priprema za besmrtnost. Naučite više.

Odgovori na ovo pitanje

Isus Krist: Naš Spasitelj

Isusa Krist je došao na svijet kako bi sva Božja djeca imala mogućnost vratiti se i živjeti u njegovoj nazočnosti nakon smrti. Jedino kroz Kristovo pomirenje možemo biti očišćeni od svojih grijeha kroz pokajanje i stalnu vjeru u njega.

Naučite više

Pronađi sastajalište

Pronađite lokaciju mormonskog sastajališta i rasporeda bogoštovlja u vašoj okolici, te nam se pridružite i štujte s nama.  Svi posjetioci su dobrodošli.

Naučite više